fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rajovic og Næstved går hver til sit

Det blev til et kort visit tilbage i Næstved-trøjen for unge Filip Rajović som pr. 26. december forlader Team FOG Næstved.

Team FOG Næstved kunne her til eftermiddag melde ud, at man fra dags dato i samarbejde med Filip Rajović selv, har valgt at ophæve kontrakten.

Årsagen er ifølge beskeden at Filip Rajović har henvendt sig til ledelsen, med et ønske om at finde et andet sted at spille i resten af sæsonen.

”Vi er begge enige om, at det ikke fungerer. Filip får ikke det ud af det, som han gerne vil opnå, og vi har det på samme måde. Set i det lys finder vi begge, at det er bedre, at vi går hvert til sit,” udtaler klubbens sportsdirektør Andreas Larsen, og understreger at han på nuværende tidspunkt ikke ved om der hentes en erstatning ind.

”Jeg ved ikke, om vi får en erstatning ind i stedet. Umiddelbart spiller vi med det som vi har. Vi har mange stærke spillere i truppen, så jeg mener, at vi har gode chancer for at komme til at spille på et højt niveau.”

Rajović nåede at spille 13 kampe for Næstved i Basketligaen i denne sæson, hvor det blev til 8,6 point, 2,3 rebounds og 2,2 assists pr. kamp.

Præstationerne var langt fra på samme niveau som i Stevnsgade-trøjen i sidste sæson, hvor han havde et fantastisk år, og scorede 18,8 point pr. kamp samt tog 4,6 rebounds, og lavede 3,5 assists og 1,2 steals pr. kamp.

Med det sagt så har den unge guard dog også næsten fået halveret sine minutter på banen fra 32 til 17 minutter i denne sæson pr. kamp i Næstved-lejren.

Hvor Filip Rajović fortsætter karrieren i denne sæson er endnu uvist.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en sejr i Aarhus mod Bears Academy, til trods for et stort kollaps i anden halvleg. De vandt kampen...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.