fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Podcast: Fra Horsens IC-klubmand til identitetskrise – En historie om Aladdin Barakeh

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for hans professionelle basketkarriere. Barakeh indstillede karrieren i en alder af blot 25 år og har siden stoppet i Basketligaen været udfordret med det, han selv kalder for en identitetskrise.

De faste værter Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff har i dette afsnit besøg af Horsens IC-klubmanden Aladdin Barakeh, der fortæller sin historie. Historien handler om alt fra, hvordan han fandt kærligheden til basketball, til hvordan han måtte stoppe sin professionelle karriere i en alt for tidlig alder. Da karrieren stoppede, startede en identitetskrise, og den tidligere HIC-spiller har lidt efter lidt bevæget sig fra basket-Aladdin til samfunds-Aladdin.

Link til Spotify: 

Link til Apple Podcast: 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Eurobasket

Torsdag den 30. juni skal det danske herrelandshold møde Kosovo i Arena Næstved. Bliv klædt på til landskampen med denne podcast, hvor vi snakker...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.