fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Podcast: Fra Horsens IC-klubmand til identitetskrise – En historie om Aladdin Barakeh

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for hans professionelle basketkarriere. Barakeh indstillede karrieren i en alder af blot 25 år og har siden stoppet i Basketligaen været udfordret med det, han selv kalder for en identitetskrise.

De faste værter Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff har i dette afsnit besøg af Horsens IC-klubmanden Aladdin Barakeh, der fortæller sin historie. Historien handler om alt fra, hvordan han fandt kærligheden til basketball, til hvordan han måtte stoppe sin professionelle karriere i en alt for tidlig alder. Da karrieren stoppede, startede en identitetskrise, og den tidligere HIC-spiller har lidt efter lidt bevæget sig fra basket-Aladdin til samfunds-Aladdin.

Link til Spotify: 

Link til Apple Podcast: 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.