fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Mike McGuirl

Sæsonens første udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for september og oktober er Team FOG Næstveds Mike McGuirl.

Mike McGuirl er sæsonens første Player of the Month i Basketligaen.

Den amerikanske point guard har været en vaskeægte pointmaskine i sæsonens indledning. Det gode spil af Mike McGuirl har medvirket til, at Team FOG Næstved gik gennem september og oktober med fem sejre og et enkelt nederlag. Næstved tabte i slutningen af oktober til Horsens IC, så den ubesejrede stime sluttede på fem kampe.

McGuirl snittede 24,5 points, 5,5 rebounds, 3,6 assists og to steals per kamp i september/oktober.

Amerikanerens bedste kamp hidtil i Næstved-trøjen må siges at være udekampen mod Svendborg Rabbits, hvor McGuirl scorede hele 40 point. Næstved-stjernen ramte ti treere på 13 forsøg og leverede en præstation, der er svær at toppe, og som vil blive husket længe.

Det har ikke været muligt at lave et interview med Mike McGuirl.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.