fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Mike McGuirl

Sæsonens første udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for september og oktober er Team FOG Næstveds Mike McGuirl.

Mike McGuirl er sæsonens første Player of the Month i Basketligaen.

Den amerikanske point guard har været en vaskeægte pointmaskine i sæsonens indledning. Det gode spil af Mike McGuirl har medvirket til, at Team FOG Næstved gik gennem september og oktober med fem sejre og et enkelt nederlag. Næstved tabte i slutningen af oktober til Horsens IC, så den ubesejrede stime sluttede på fem kampe.

McGuirl snittede 24,5 points, 5,5 rebounds, 3,6 assists og to steals per kamp i september/oktober.

Amerikanerens bedste kamp hidtil i Næstved-trøjen må siges at være udekampen mod Svendborg Rabbits, hvor McGuirl scorede hele 40 point. Næstved-stjernen ramte ti treere på 13 forsøg og leverede en præstation, der er svær at toppe, og som vil blive husket længe.

Det har ikke været muligt at lave et interview med Mike McGuirl.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.