fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Mike McGuirl

Sæsonens tredje udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for december er Team FOG Næstveds Mike McGuirl, der tager prisen med et mulehår foran BMS Herlevs Eamonn Joyce og Horsens ICs Chris Lykes.

2023 er skudt igang, og kalenderen siger midt i januar.

Derfor skal der kåres en Player of the Month i Basketligaen for december-måned, hvor der var adskillige stærke spiller-præstationer.

Grundet travlhed på redaktionen har Player of the Month været forsinket, men nu kan vi langt om længe løfte sløret for, hvem sæsonens tredje Player of the Month i Basketligaen er.

For anden gang i denne sæson løber Team FOG Næstveds Mike McGuirl med prisen som Player of the Month i Basketligaen. McGuirl løb med prisen foran Horsens ICs Chris Lykes og Eamonn Joyce fra BMS Herlev, der hver især også var store stemmeslugere i Fullcourts afstemning, der afgører Player of the Month-prisen.

Mike McGuirl snittede 23,3 point, 3,6 rebounds, 4,1 assists og 2,1 steals per kamp i sidste måned. Dertil er det værd at nævne, at holdet fra Sydsjælland gik gennem december med fem sejre og et enkelt nederlag. Nederlaget kom til Bears Academy.

McGuirl ligger lige bag førnævnte Chris Lykes på topscorerlisten i Basketligaen med et sæson pointsnit på 22,6 point per kamp, mens Lykes snitter 23,8 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.