fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Mike McGuirl

Sæsonens tredje udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for december er Team FOG Næstveds Mike McGuirl, der tager prisen med et mulehår foran BMS Herlevs Eamonn Joyce og Horsens ICs Chris Lykes.

2023 er skudt igang, og kalenderen siger midt i januar.

Derfor skal der kåres en Player of the Month i Basketligaen for december-måned, hvor der var adskillige stærke spiller-præstationer.

Grundet travlhed på redaktionen har Player of the Month været forsinket, men nu kan vi langt om længe løfte sløret for, hvem sæsonens tredje Player of the Month i Basketligaen er.

For anden gang i denne sæson løber Team FOG Næstveds Mike McGuirl med prisen som Player of the Month i Basketligaen. McGuirl løb med prisen foran Horsens ICs Chris Lykes og Eamonn Joyce fra BMS Herlev, der hver især også var store stemmeslugere i Fullcourts afstemning, der afgører Player of the Month-prisen.

Mike McGuirl snittede 23,3 point, 3,6 rebounds, 4,1 assists og 2,1 steals per kamp i sidste måned. Dertil er det værd at nævne, at holdet fra Sydsjælland gik gennem december med fem sejre og et enkelt nederlag. Nederlaget kom til Bears Academy.

McGuirl ligger lige bag førnævnte Chris Lykes på topscorerlisten i Basketligaen med et sæson pointsnit på 22,6 point per kamp, mens Lykes snitter 23,8 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Randers Cimbria spillede sig lørdag aften i pokalfinalen, da de vandt på udebane mod Team FOG Næstved med 91-85.

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...