Philip Hertz forlænger med Næstved

Philip Hertz har valgt at forlænge sin kontrakt med Team FOG Næstved i et år, og kan dermed også se frem til kampe i Basketligaen i næste sæson.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Team FOG Næstved har haft glæden af den danske landsholdsspiller Philip Hertz de seneste fire sæsoner og samarbejdet fortsætter også til næste år.

Den danske profil, har valgt at forlænge kontrakten med Team FOG Næstved i yderligere et enkelt år, kunne klubben løfte sløret for i dag.

Grunden til at kontrakten kun er på en enkelt sæson er at Hertz, afslutter sin uddannelse til næste år, og vil efterfølgende tage en vurdering om hvorvidt han vil fortsætte i Næstved-lejren om et år eller ej.

Umiddelbart er den snart 26-årige dansker dog utrolig glad for livet på Sydsjælland, og ifølge vores kilder, ser han ikke sig selv i andre klubber i øjeblikket.

”Det er super godt for os at få Philip Hertz tilbage. En kanon spiller og en person efter mit hoved med den rigtige mentalitet. Kort sagt en vindertype. Hertz har været en af vores absolutte topprioriteter for os,” indleder direktør hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen med at fortælle og fortsætter.

”Det skal der ikke herske nogen tvivl om. Foruden alle hans spillemæssige kvaliteter er han også en rigtig stor del af det sociale fællesskab på holdet, og så er han med til at sætte en standard for hele vores træningskultur. Der skal heller ikke herske tvivl om, at han over tid er blevet en utrolig god sponsor- og fanprofil for os.”

Debut på landsholdet

Hertz spillede sidste sæson 30 kampe for Næstved, og var med til at hjælpe klubben til semifinalen, hvor de var tæt på at skabe sensationen og nå finalen. I de 30 kampe snittede Hertz 8,8 point, 2,8 rebounds og 1,9 assists pr. kamp.

Hans bedste kamp i denne sæson, og nok også karrieren, spillede han den 18. februar mod Wolfpack. Her scorede Hertz 31 point, hvor han ramte 5/6 (83,3 %) for to-point og 7/8 (87,5 %) for tre-point.

Kort efter denne kamp blev han også udtaget til det danske landshold, hvor han ligeledes fik debut i opgøret mod Albanien, og så endda på hjemmebane i Arena Næstved.

Samtidigt med Philip Hertz’s forlængelse af kontrakten, kunne klubben meddele at man har formået at hente Filip Rajovic tilbage for de kommende to sæsoner. Læs mere om dette ved at klikke her.

Se andre spændende artikler