fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nye og gamle ansigter træder til i DBBF

Nye og gamle ansigter træder til i DBBF for at forstærke, og sikre den udvikling dansk basketball går i møde i den kommende sæson og ikke mindst år. Dette gælder både Basketligaen, Dameligaen, og ikke mindst landsholdet.

PRESSEMEDDELELSE: Basketligaen – På trods af at Jan Gjettermann skal starte et nye arbejde, har han sagt ja til at fortsætte med at være ansvarlig for basisdriften af Basketligaen. DBBF og ligaen kan dermed forsat have glæde af Jans store engagement og viden. Rasmus Winkel forsætter som forretningsfører.

Dameliga – Også her forsætter Jan Gjettermann med at køre den grundlæggende drift, men det bliver Anders Stuhr Jørgensen fra BMS der bliver den nye forretningsfører. Til dem der ikke kender Anders så er han en ekstremt engageret og struktureret person, som vi er sikre på vil blive et meget positivt bidrag for dameligaen.

Læs også: Se Poikolas 20-mandstrup

Sportskoordinator – Efter at have været igennem et meget stærkt felt af ansøgere er valget faldet på en person mange i basketdanmark kender, nemlig Rune Larsen. Rune er ud over at være Liga og FIBA dommer en af de største basketildsjæle vi har herhjemme og det en fornøjelse at kunne give ham muligheden for at arbejde fuld tid med basket. Vi er sikre på at Rune kommer til at yde en fantastisk indsats for forbundet og dansk basket. Rune vil forsat dømme i FIBA og basketligaen, men vil trække sig fra andre poster han har i basket.

Kommerciel chef – Som en led i strategien om at skabe flere indtægter til eliteområdet er der blevet søgt efter en kommerciel chef og valget er faldet på Kristian Jakobsen. Kristian er også en ildsjæl fra basketmiljøet. Han kommer fra Næstved hvor han har sit eget salg og marketing firma. Han har været en central figur i den kommercielle opbygning af Team Fog, og vi forventer at han kan hjælpe DBBF igennem en lignende udvikling.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.