fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ny TV-aftale – Basketligaen på SPORT LIVE de næste tre år

Basketligaen har indgået en ny TV-aftale med SPORT Live, som dermed har rettighederne til ligaen til og med sommeren 2025.

Foto: Robert Piil

Mandag offentliggjorde SPORT LIVE i en pressemeddelelse, at de nok engang havde ingået en aftale, der resulterede i basketball på deres kanal.

Den nye aftale betyder, at SPORT LIVE vil sende kampe fra Basketligaen til og med sommeren 2025. Der er således tale om en tre-årig aftale. SPORT Live har det sidste år intensiveret deres fokus på dansk basketball, hvilket har udmøntet sig i landskampe, pokalfinaler og udvalgte kampe med Bakken Bears i FIBA Europe Cup på kanalen, og nu står det altså klart, at Basketligaen fortsætter tre år endnu hos SPORT LIVE.

Aftalen indebærer, at der på SPORT LIVE vil blive vist over 150 kampe fra Basketligaen over de næste tre år. Dette er for både grundspil og slutspil.

“Som sport er basketball i Danmark i en flot fremgang medlemsmæssigt gennem de seneste år, og der bliver flere og flere aktive udøvere i klubberne landet over. Det gode momentum, vi har i klubberne, skal vi fastholde og videreudvikle på, og det er væsentligt at have en god mediepartner, som bidrager rigtig positivt til den mediemæssige udbredelse af sporten. Den partner har vi fundet i SPORT LIVE, og derfor er det en fornøjelse, at vi i Basketligaen nu forlænger samarbejdet med yderligere tre sæsoner. Vi ser frem til en fortsat spændende og positiv rejse med SPORT LIVE,” siger Troels Mortensen, som er direktør i Svendborg Rabbits, formand for Basketligaen og medlem af bestyrelsen i Danmarks Basketball Forbund, i en pressemeddelelse.

Derudover fortsætter SPORT LIVE også med sit ugentlige basket-magasinprogram Overtime. 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.