fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Norsk håndboldlandsholdspiller deltager i 3-pointskonkurrencen ved All Star

Aalborg Vikings har været kreative i anledningen af årets All Star event. Aalborgenserne har nemlig inviteret den norske håndboldlandsholdsspiller Kristian Kjelling, der til dagligt spiller for Aab Håndbold, til at deltage ved årets All Star Event i 3-points konkurrencen.

De 10 deltagere i Stadium All Star 2013 3-point shootout er:

  1. Andreas Jakobsen, Bakken Bears
  2. Skyler Bowlin, Horsens IC
  3. Chris Nielsen, Randers Cimbria
  4. Damian Ocana, Randers Cimbria
  5. Claus Magard, Svendborg Rabbits
  6. Atila Kovac, Hørsholm 79ers
  7. Mickey Dennis, SISU
  8. Kristian Kjelling, Aalborg Håndbold
  9. Den Nordjyske Champion
  10. Adama Darboe, Svendborg Rabbits
Har du ikke allerede sikret dig billet til Stadium All Star 2013 kan du nå det endnu. Billetprisen er bare kr. 50,- pr. person.Klik her for at købe din billet.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Internationalt

Adama Darboe og Daniel Mortensen leverede stærke præstationer i et spændende dansk møde på Island. Mortensens Haukar besejrede Darboe og Stjarnan med 76-77.