fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Norsk håndboldlandsholdspiller deltager i 3-pointskonkurrencen ved All Star

Aalborg Vikings har været kreative i anledningen af årets All Star event. Aalborgenserne har nemlig inviteret den norske håndboldlandsholdsspiller Kristian Kjelling, der til dagligt spiller for Aab Håndbold, til at deltage ved årets All Star Event i 3-points konkurrencen.

De 10 deltagere i Stadium All Star 2013 3-point shootout er:

  1. Andreas Jakobsen, Bakken Bears
  2. Skyler Bowlin, Horsens IC
  3. Chris Nielsen, Randers Cimbria
  4. Damian Ocana, Randers Cimbria
  5. Claus Magard, Svendborg Rabbits
  6. Atila Kovac, Hørsholm 79ers
  7. Mickey Dennis, SISU
  8. Kristian Kjelling, Aalborg Håndbold
  9. Den Nordjyske Champion
  10. Adama Darboe, Svendborg Rabbits
Har du ikke allerede sikret dig billet til Stadium All Star 2013 kan du nå det endnu. Billetprisen er bare kr. 50,- pr. person.Klik her for at købe din billet.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Fremtiden er på plads for amerikanske Skyler Bowlin, der har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse med Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Basketligaen

Det var en ærgerlig Skyler Bowlin Fullcourt.dk mødte efter søndagens pokalfinale, hvor Bowlin´s Bakken Bears blev slået af Team FOG Næstved.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.