fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Nimrod Hilliard: Jeg har ikke fået meget søvn inden finalen

Det var naturligvis en RIGTIG glad og ikke mindst lettet Nimrod Hilliard vi fangede lige efter kampen. Han fortalte at han næsten ikke har sovet de sidste par nætter, hvor han har lægget og bedt til gud om at de ville hive guldet hjem. Det fik han, men med til det modtog han også årets Finals MVP-titlen.

Hør også hvad Hilliard har af forestillinger om næste sæson. Vi har mange flere interviews på vej til dig, så kig forbi i løbet af hele dagen i dag, hvor de løbende vil blive lagt op.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Efter en lang pause uden basketball for HIC, så fik de besøg af Værløse Blue Hawks. Det blev til en overbevisende sejr til Horsens....

Basketligaen

Horsens IC var torsdag aften på besøg hos BC Copenhagen. Favoritterne fra Horsens vandt kampen med 19 point, til trods for et velspillende hjemmehold....

Basketligaen

Søndagens opgør i Basketligaen sluttede med en overbevisende sejr til Horsens IC, da de tog imod de unge spillere fra Holbæk-Stenhus. Opgøret sluttede 97-74...

Basketligaen

Der var lagt op til et brag af et opgør mellem de to jyske mandskaber. Horsens IC endte med at tage sejren 98-92.