fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved kæmper sig i semifinalen efter overtidsdrama mod Bears Academy

Næstved kunne onsdag aften spille sig i semifinalen af Pokalturneringen efter en dramatisk overtidskamp mod Bears Academy.

Onsdag aften mødte Bears Academy og Team FOG Næstved hinanden i kvartfinalen af Pokalturneringen. Næstved var på forhånd storfavoritter, men Bears Academy overraskede tidligere i turneringen ved at slå Wolfpack ud, og de spillede en flot kamp igen. Et stort comeback bragte dem i overtid, hvor kræfterne dog slap op, og Næstved kunne tage en 72-84 sejr.

Næstved kunne give debut til Frederik Nielsen, mens Academy måtte undvære Anton Harbo og Magnus Møllgaard, der var med Bakken Bears til kamp.

Stort comeback gav overtid

Favoritterne fra Næstved satte sig på opgøret fra starten, hvor de spillede Academy ud af banen. Efter syv minutter var stillingen 4-19, og det lignede, at det kunne blive en regulær ydmygelse af hjemmeholdet.

Academy fik lukket lidt af hullet i anden periode, blandt andet takket være Mads Bro og Marius Sørensen, der begge spillede en flot kamp. Næstved havde taget noget af gassen af, og føringen ved pausen var skåret ned til 34-40.

Næstved trådte igen på speederen i tredje periode og fik igen opbygget en gedigen føring. Den holdte indtil midt i fjerde periode, hvor Academy gik på et 7-0 run og spillede sig helt ind i kampen igen.

Med 30 sekunder igen udlignede Mads Bro på en 3’er, før Spellman lavede et dunk for Næstved. Men i sidste sekund kunne Bears Academy nok engang udligne efter et Marius Sørensen layup, og så stod den på overtid i Aarhus.

Tidligere på sæsonen slog Academy Horsens efter tre gange overtid, men i dag løb kræfterne tør for det unge mandskab. Næstved satte sig igennem i begge ender af banen, og kunne sikkert køre sejren hjem 72-84.

Kaptajnen viste vejen

For Næstved var anfører Phillip Hertz bedste mand med sine 22 point og 8 rebounds. Spellman leverede 15 point og 12 rebounds, mens Jones lavede 11 point, 8 rebounds, 4 assists og 6 steals.

For Bears Academy havde Mads Bro Hansen en flot kamp med 19 point, mens Marius Sørensen næsten nåede en triple-double med 14 point, 14 rebounds og 8 assists.

Semifinalerne i Pokalturneringen spilles 5.-7. februar.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen