fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mr. Double-double forlænger med Copenhagen

Durell Vinson tager en tørn mere i BC Copenhagen-trøjen, skriver klubben fredag eftermiddag.

Foto: MJ Horsens

Nok har Durell Vinson aka Mr. Double double rundet de 38 år, men den amerikanske center er ikke klar til at stille basketskoene på hylden endnu.

Durell Vinson, som var den eneste spiller i Basketligaen i sidste sæson, der snittede en double-double, har skrevet under på en ny kontrakt med BC Copenhagen.

Det har de forsvarende Playoff B-vindere offentliggjort på sin Facebookside, og klubben fremhæver Vinson´s mange års erfaring som værende uhyre vigtig qua holdets unge gennemsnitsalder.

Vinson snittede 14 point og 10,9 rebounds per kamp i sidste sæson.

Den kommende sæson bliver Vinson´s ottende sæson i Basketligaen. Copenhagen-veteranen har tidligere i karrieren spillet for Svendborg Rabbits, Falcon Basketball og BMS Herlev.

Vinson har derudover også været forbi finsk, tysk, schweizisk og fransk basketball.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.