Modstridigt farvel til Terrell

Team FOG Næstved har på noget kontroversiel vis måtte sige farvel til point guard Christian Terrell.
Team FOG Næstved
Time-out
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der er atter udskiftning i truppen på Sydsjælland, men modsat mange tidligere tilfælde, så er det denne gang ikke klubben, der er medvirkende til det kaos, det udefra kan ligne hos Team FOG Næstved. Det er nemlig Christian Terrell selv, der har valgt at bryde kontrakten.

Det er ikke sket med klubbens velvillige accept, og derfor kan affæren godt risikere at sende Terrells karriere lidt i hårdknude. Hele miseren startede med et tilbud til Terrell fra en serbisk. Det fortæller direktør, Andreas Larsen, til Sjællandske.

“Da vi sagde, han kunne rejse mod en kompensation til os, så valgte han at udeblive fra træning. Det var ikke holdbart, og nu er han altså rejst hjem” lyder det fra den skuffede direktør, der ikke tidligere har oplevet en lignende episode.

“Jeg har svært ved at komme i tanke om en spiller, hvor vi har gjort ligeså meget på det personlige plan” fortæller Andreas Larsen med tanke på, at Terrell i sommers fik sin kontrakt ophævet efter kort tid på grund af sygdom i familien. Efterfølgende hentede Næstved den vævre guard tilbage igen.

Klubben er stadig i besiddelse af Terrells spillerlicens, og interesserede klubber må henvende sig hos Andreas Larsen, der ikke uden videre vil afgive licensen.

 

Se andre spændende artikler