fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mike McGuirl misser resten af finaleserien grundet skade

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en knæskade.

Foto: Bent Adolfsen

Mike McGuirl er færdig for sæsonen.

Det kunne Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen fortælle til P4 Morgen Sjælland torsdag morgen.

Mike McGuirl, der for nyligt blev kåret som Basketligaens “Most Valuable Player”, pådrog sig en knæskade i mandags i finaleseriens kamp to mod Bakken Bears.

McGuirl blev skadet få minutter inden pausen, men den amerikanske guard kæmpede og spillede første halvleg færdig. Næstved-stjernen vendte dog ikke tilbage til gulvet i anden halvleg.

Og det gør han så heller torsdag aften i Aarhus, fortæller Næstveds direktør, der til P4 Morgen Sjælland forklarede, at der er tale om en ledbåndsskade, der nu tvinger Basketligaens MVP ud på bænken.

I McGuirl´s fravær må cheftræner Andy Hipsher håbe på, at der kommer gang i Næstveds anden MVP-kandidat Rodney Chatman, der har været anonym i de første to finalekampe, mens spillere som Ian Dubose og Zach Rollins også må steppe up, hvis Bakken ikke skal gøre kort proces og sikre sig det danske mesterskab med fire sejre i rap.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.