fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Skadesramte Mikael Vincents spillede alligevel

Mikael Vincents Nielsen spillede onsdagens kamp med en skade i foden, og var ikke sikker til kampen indtil efter opvarmningen. Den unge guard blev dog meldt klar af coach Almir Zeco, og var derfor med til at sikre en vigtig sejr over rivalerne fra Næstved.

Skaden var en jeg pådrog mig går til træning. I frustration sparkede jeg ud efter en vandflaske og ramte så tribunen i stedet, og ja, mere er der vidst ikke at sige til det.

Fortæller en meget lettet Mikael Vincents efter onsdagens kamp, og fortsætter:

Jeg er meget lettet. Lettet over bare at kunne være ude på banen og hjælpe holdet til sejr. Hvis jeg ikke havde været i stand til at spille og vi havde gået hen og tabt idag, ville jeg have svært med at se mig selv og mine holdkammerater i øjnene.

Nu skal jeg bare have et par dage fri fra træning og få foden til at slappe af, og så er det forhåbentlig bedre til kampen mod Horsens søndag.

Afslutter Mikael med at fortælle til Fullcourt efter kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.