fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikael Vincents Nielsen – Vi spiller selv vanvittig dårligt forsvar

Det var vigtige point der var på spil da Team FOG Næstved gæstede Gentofte, og SISU tirsdag aften, i en tæt kamp, der fik en afgørelse i allersidste minut.Mikael Vincents Nielsen - SISU - James Hjertholm

Point til Team FOG Næstved ville betyde fordel efter at have vundet to kampe over SISU, imens point til SISU ville betyde at SISU stadig havde en kamp til gode for at beholde fordelen i tilfælde af á point når grundspillet slutter. Ligeledes ville point til SISU betyde et større hul, netop til Næstved. Derfor var det på alle måder en vigtig kamp for begge mandskaber.

SISU lægger godt ud i kampen, og formår at holde trit med Næstved, der spiller dårligt forsvar i første halvleg og tillader værterne at svare tilbage efter ethvert scoret point. Mikael Vincents Nielsen mener dog også at SISU selv spillede dårligt forsvar.

– Vi spiller selv vanvittig dårligt forsvar. De kommer ud og rammer deres første par skud, og vi lader det tage energien ud af alt vi laver på forsvar. Langsom på alting, sent på alting, bare en skuffende forsvars præstation set over hele kampen. Props til Næstved, de var klar til at spille.

Læs også: Nicolai Iversen – Nogle gange spiser bjørnen, andre gange bliver bjørnen spist

Med få minutter igen af kampen stod det 87-90, og SISU havde mulighed for at snuppe sejren, eller blot gøre det spændende og måske tage kampen i OT. Men et brændt layup af netop Mikael Vincents Nielsen, afgjorde godt og vel kampen.

– Vi var for langt bagud til at have en ordentlig chance for at lave et comeback. Vi får det ned på 3 point med 14-15 sek igen og så går jeg efter bedst mulige skud og brænder et næsten frit lay-up, og mere er der vidst ikke at sige til det, afslutter guarden med at fortælle til Fullcourt.

Næste kamp for SISU er torsdag den 30. januar i mod bundholdet Falcon-Bms.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort