fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikael Vincents – Det var en kamp vi skulle vinde

Efter to snævre nederlag i træk til henholdsvis Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved kom forløsningen torsdag aften da SISU slog Værløse på hjemmebane.

Det har ikke været sjovt at være SISU spiller i sæsonens to første kampe, hvor holdet kæmpede flot, men måtte gå fra banen med et nederlag begge gange, på trods af tætte kampe. Det var det for en forløsende sejr da SISU slog Værløse på hjemmebane torsdag aften, fortæller Mikael Vincents Nielsen.

– Det var dejligt, rigtig dejligt. Det har føltes som et hårdt slag for holdet, ikke at prøve at tabe i pre-season, og så starte sæsonen ud 0-2 – så ja, selvfølgelig var det en kæmpe forløsning. Det var en kamp vi skulle vinde.

Nemt var det dog ikke at snuppe sejren da Værløse pressede på i samtlige 40 minutter af kampen.

– Værløse kommer ud og spiller hårdt, uden noget at tabe. De er svære at spille imod. Det virker til at deres træner har fået alle spillere på sin side, og de skal nok komme til at stjæle nogle kampe i år fra hold der ikke er klar til at spille, som det var tilfældet for os igår. Vi skal prøve at rebounde bolden en smule, det ville hjælpe.

Læs også: Bakken nappede 1. pladsen

Næste kamp møder SISU de forsvarende mestre fra Bakken Bears, som bliver en noget sværere udfordring end de tre første kampe.

– Jeg ser en hel del udfordringer, men også en hel del muligheder. Vi vil gerne kunne spille med alle i år, og det betyder også Bakken Bears. Så jeg håber vi kommer ud og er klar til at spille for at vinde, og ikke bare spille for at spille, og så må vi se hvad der sker, afslutter Mikael Vincents Nielsen med at fortælle.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...