fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikael Vincents: Det tager tid at lære at vinde

Efter fem sæsoner i SISU, skiftede den danske pointguard, Mikael Vincents Nielsen til Nørrebro-holdet, Stevnsgade. Her blev han samlet med tidligere holdkammerater, og træner, Mickey Dennis, og det har været en god oplevelse for den 26 årige guard.

”Jeg har været meget glad for min første sæson i Stevnsgade. Det har været rart at få lov at “finde” sig selv lidt igen som spiller. Nu handler det om at kunne holde fokus i den sidste del af sæsonen, forsøge og holde et højt niveau.”

Inden sæsonstart var der nok ingen der havde regnet med at Stevnsgade kunne komme med i slutspillet. Men lige nu lægger de lunt i svinget til at nappe syvende pladsen, som giver adgang til kvartfinalerne. Men selvom Stevnsgade har overrasket, så mener Mikael Vincents at de sagtens kunne have hevet et par sejre mere i land.

”Overordnet set er jeg ærgerlig over for mig og mine holdkammerater over, at vi ikke har vundet et par flere kampe. Jeg synes at 4 sejre er lidt misvisende. Men sådan er det at være de nye drenge, man taber mange af dem man burde vinde. Det tager tid at lære at vinde.”

I starten af sæsonen led Stevnsgade et alvorligt knæk, da man måtte sige farvel til Mads Bloch for sæsonen, da han i en kamp i Næstved blev skadet, og dermed ikke kunne komme i aktion mere i år. Et tabt der har været enormt dyrt ifølge Mikael Vincents.

”Jeg tør ikke engang tænke på hvor vi ville være som hold, hvis Bloch stadig havde været en del af det. Tror de fleste undervurderede hvor stort et tab det var for os. Men man kan altid tænke hvis dit og hvis dat, og det får man koks i hovedet af at tænke over, så det vil jeg lade være med.”

Uden at løfte sløret for om Mikael Vincent er at finde i Stevnsgade næste sæson, så synes han fremtiden for klubben ser rigtig god ud.

”Jeg er helt 100 på at fremtiden er meget meget lys for Stevnsgade. De har en utrolig stærk organisation der har store visioner om en københavnsk klub i toppen af rækken, men fremtiden gør det tingene i det rigtige tempo. Noget af det jeg har nydt mest i klubben i år, er alle folkene omkring holdet. Dejlige mennesker der arbejder utrolig hårdt for at vi har det godt. For mit vedkommende er sommeren lang, så lad os se hvad der sker, men jeg nyder at være i Stevnsgade.”

Han vil ikke sælge skindet før bjørnen er skud, når snakken falder på slutspillet. Men lige nu ser det ud til at det er Stevnsgade der skal op i mod Bakken Bears i kvartfinalen, en kamp som Mikael Vincents sagtens tror Stevnsgade kan vinde.

”Der kan nå at ske rigtig meget her de sidste runder, så lad os nu se hvad det ender med. Vores mål er at sidde fast på 7. pladsen i rækken og gøre de flestes ord til skamme før sæsonen. Hvis vi så rammer ind i Bakken Bears vurderer jeg vores chancer som 50-50.” Afslutter Mikael Vincents med at fortælle.

I aften kan de formentlig lukke og slukke syvende pladsen, hvis de kan tage sejren i TV Sports tv kamp kl. 18:00, når Hørsholm tager i mod Stevnsgade.

Foto: Robert Dines Rasch

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...

Basketligaen

Fullcourt.dk fangede Svendborg Rabbits´ cheftræner, Mads Andersen, til et interview efter onsdagens nederlag i European North Basketball League.

Nyhedsoversigt

Vi fik fat i Darko Jukic efter landsholdets kamp mod schweiz i går.

Video

Efter sejren over Schweiz fangede vi Bakary DIbba som kunne fortælle lidt om hans betydning for landsholdet.

Nyhedsoversigt

Det var en tilfreds Iffe Lundberg vi fik talt med om gårsdagens kamp.

Nyhedsoversigt

Vi mødte en glad Sebastian Åris efter Svendborg Rabbits´ pokalfinalesejr mod Bakken Bears søndag.

Basketligaen

Vi har taget en snak med Copenhagen Basketballs nye amerikaner Tyler Creammer. Interviewet er optaget onsdag d. 22. juli.

Basketligaen

Hver uge vil vi lave instagram interviews med forskellige personligheder fra den danske basketverden. Den første i rækken er Sergej Rudovic!