fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Meilby vender tilbage til Wolfpack

Andreas Meilby vender, efter et par sæsoner i Hørsholm, tilbage til Wolfpack Basketball, som han tidligere har spillet i Basketligaen for.

Wolfpack Basketball har her til aften præsenteret forwarden Andreas Meilby, der vender tilbage til Wolfpack efter tre sæsoner i Hørsholm 79ers.

Sidst Andreas Meilby spillede i Wolfpack Basketball tilbage i ’14/15-sæsonen, overraskede klubben alt og alle. Med spillere som Iffe Lundberg, Jyles Smith og Ryan White imponerede holdet i grundspillet, hvor det blev til en 4. plads. Holdet røg dog efterfølgende ud i kvartfinalen mod Team FOG Næstved.

Om sit skifte tilbage til Wolfpack siger Andreas Meilby til klubbens Facebook-side:

“Udover at det er tættere på, hvor jeg bor, så er det en god mulighed for at komme tilbage til en klub, der vil bygge på fremad, og forhåbentlig på sigt skal spille i ProA. Samtidig kan jeg være med til at bygge et stærkt fundament op.”

“Jeg føler, jeg kan komme med noget erfaring og lidt af det DNA, som klubben eftersøger. Desuden kender jeg en stor del af spillerne i forvejen, og så oplever jeg en stor vilje fra drengene.”

Tiden i Hørsholm endte noget skuffende for Meilby, der i sidste sæson snittede lige i underkanten af 10 minutter, hvilket var mere end en halvering af minutterne i forhold til sæsonen forinden. Derfor blev jagten på spilletid intensiveret hen over sommeren.

“Det er planen, at jeg spille og komme herind og sætte et aftryk. Jeg føler helt klart, at jeg er bedre end det, jeg fik lov at vise sidste år. Så det har helt sikkert motiveret mig til at kæmpe hårdere at komme tilbage i de vante rammer.”

Udover Andreas Meilby bekræfter klubben, at man samtidig har forlænget kontrakten med den 20-årige forward Morten Bülow, der spillede 15 kampe i den forgangne sæson.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.