Mathias Bak Christensen stopper i Team FOG Næstved

Mathias Bak Christensens Næstved-eventyr er i dag historie, da han har afbrudt samarbejdet med klubben efter syv år. Christensen vil derfor ikke være en del af Team FOG Næstveds trup, som åbner sæsonen ude mod Stevnsgade Copenhagen den 25. oktober.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Efter syv sæsoner med Team FOG Næstved har Mathias Bak Christensen afbrudt samarbejdet med klubben, som han har spillet for hele sin profesionelle karriere.

Den 23-årige forward stopper samarbejdet med klubben, grundet mistet glæde, gejst og motivation i det daglige arbejde. Ydermere har han et ønske om mere spilletid.

”Det er en af de sværeste beslutninger, jeg har taget, men jeg er ikke i tvivl om, at det er den rette. Den spilleglæde, som jeg tidligere har haft, har jeg brug for at finde igen, og om det bliver hos et 1. Divisions- eller Basketligahold, ved jeg ikke endnu,” siger Bak til Team FOG Næstveds Facebook-side.

Nu står Christensen uden klub, og hvad fremtiden bringer ved Christensen endnu ikke. Han ved dog, at han ikke kommer til at savne transporten fra København til Næstved, da han studerer og bor i København.

Nu skal han ud og få genfundet spilleglæden, som han tidligere har haft, og dernæst se på hvilke muligheder han har i forhold til basketball.

“Glæden ved at komme til træning er noget, jeg længe har savnet, og jeg håber derfor, jeg kan genfinde den ved at træde et skridt tilbage og prøve noget nyt. Derudover ser jeg frem til ikke hver dag at skulle pendle frem og tilbage fra København til Næstved, samtidig med at jeg har haft studie at se til,” siger Bak til Facebook-siden og fortsætter:

“Alle de timer jeg dagligt har brugt i toget ser jeg frem til at have hjemme i København, hvor jeg da håber, at jeg vil have et større overskud til både basket, studie og kæreste. Team FOG Næstved vil altid være mit hold, og jeg glæder mig til, at jeg en dag vender tilbage.”

Beslutningen ærgrer direktøren hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen, der kommer til at savne klubmanden. Han respekterer dog spillerens ønske, hvor han bestemt ikke lukker døren for en genforening i fremtiden.

”Det kræver enormt meget at være med og træne hos os med de ambitioner, som vi har. Det er klart, at når man skal dedikere så meget tid og energi i noget, så skal der være en glæde ved det. Jeg har respekt for beslutningen, som Mathias har truffet, og vi håber at se ham med smil på læben på en anden basketballbane snart,” udtaler direktør hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen, til Team FOG Næstveds Facebook-profil og fortsætter:

“Vi har været utrolig glade for at have ham med gennem årene. Han er et menneske, som er meget vellidt hele vejen rundt, så vi ønsker ham kun alt godt.”

Team FOG Næstved må i næste sæson undvære en spiller, som i sidste sæson i gennemsnit leverede 3,7 point, 2,3 rebounds og 0,9 assists.

Du kan læse mere om Mathias Bak Christensens liv som spiller i Basketligaen her.

Se andre spændende artikler