fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Martin Poulsen har fundet nyt hold

Den danske profil Martin Poulsen skal fremover spille for BC Copenhagen i Basketligaen. Det har klubben fredag meldt ud.

Foto: Robert Piil

Martin Poulsen fortsætter sin karriere hos BC Copenhagen.

Det har Nørrebro-holdet fredag morgen meldt ud på deres Facebookside.

Tidligere på ugen meldte Team FOG Næstved ud, at den nu nye BC Copenhagen-spiller Martin Poulsen, holdets anfører Mathias Bak Christensen og cheftræner Andy Hipsher ikke ville fortsætte i klubben, hvilket kom som lidt af en overraskelse ovenpå en flot sæson, der blev krydret med sølvmedaljer.

Poulsens afsked med sølvvinderne fra Sydsjælland var “en difference i forventningerne til hinanden på flere niveauer”, lød det i Næstveds udmelding.

Nye udfordringer

Således er Martin Poulsen fortid i Næstved efter to sæsoner på holdet. Der skulle dog ikke gå længe, før det danske landsholdsemne Martin Poulsen havde fundet sig en ny klub i form af BC Copenhagen, der opruster holdet med den danske profil.

“Jeg er utrolig glad for at blive en del af BC Copenhagen, og ser frem til at hjælpe med at løfte klubben endnu mere i den rigtige retning. Særligt vil jeg gerne være med til at skabe den rigtige kultur, både til træning og kampe, men også udenfor banen for at skabe et miljø som er fedt at være i,” siger Martin Poulsen til BC Copenhagen´s Facebookside og uddyber:

“Det er noget, som jeg over de seneste par år har lært er super vigtigt for mit humør, motivation og performance. Der er også en af grundene til, at jeg valgte Copenhagen, da Jesper Krone (Copenhagen´s cheftræner, red.) deler samme overbevisning og ambitioner. Sportsligt ser jeg mig selv som en dygtig scorer med et godt overblik for spillet. Forsvarsmæssigt kan jeg dække flere forskellige positioner og så forsøger jeg altid at spille med et højt energiniveau,” siger Poulsen.

Udover Team FOG Næstved har Martin Poulsen også tørnet ud for Værløse Blue Hawks og Hørsholm 79ers i Basketligaen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.