fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kazembe Abif: Vi kom igen ud med god intensitet

Team FOG Næstved tog torsdag aften kamp to i kvartfinale-serien mod Svendborg Rabbits. Vi fangede sydsjællændernes store profil, Kazembe Abif efter kampen.

Kazembe Abif spillede igen en god kamp for Team FOG Næstved. Det var der også brug for, da holdet var uden Chris Gabriel. Det betød dog, at Abif kom i fejlproblemer, som holdt ham ude af det meste af anden halvleg. Alligevel lykkedes det for ham og holdet, at tage en vigtig sejr over Svendborg Rabbits.

“Vi kom ud med stor intensitet, vi ville prøve at starte ud som vi gjorde i sidste kamp. Og forsøge at holde føringen, men vi blev ved med at få fortalt at vi bare skulle blive ved, og blive ved med at få stops i forsvaret.”

Han var desuden stærk fra straffelinien, hvor ham omsatte 7 ud af 7 forsøg, og samlet set brændte holdet blot et enkelt ud af 28 forsøg fra linien.

“Jeg har brugt lidt mere tid før kampen på, at øve mine straffe, efter jeg brændte nogle stykker sidste kamp. Så jeg ville være sikker på jeg kunne ramme dem i dag, da jeg skulle være mere aggressiv.”

Nu venter kamp tre på mandag, hvilket kan blive den sidste i serien, hvis Abif og co. kan splle lige så overbevisende, som de har gjort i de første to.

“Vi skal blive ved med, at spille aggressivt, og blive ved med at putte pres på dem. Vi skal forsøge at holde tempoet, som vi har forsøgt at gøre i de første to kampe. Derudover så skal vi starte kampen godt, og forsøge at give os en føring tidligt i kampen.”

Hør hele interviewet med Kazembe Abif øverst i artiklen.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...