fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kazembe Abif klar på nye eventyr

En af Team FOG Næstveds profiler fra sidste sæson, Kazembe Abif, søger nye græsgange, men har fortsat ikke noget på plads endnu.

Kazembe Abif og resten af Team FOG Næstved-mandskabet var igennem noget af en rutsjebanetur i den netop overståede sæson. Holdet, til at kæmpe med om mesterskabet, var samlet, og holdet havde for en gang skyld ikke startproblemer.

Næstved kunne dog ikke leve op til den gode start og indkasserede nogle dumme nederlag undervejs. Da holdet så ramte playoff, virkede det til, at holdet havde ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt.

Bakken Bears var i knæ i semifinalen, men en 2-0 føring blev formøblet, og det sydsjællandske mandskab måtte slukørede lade sig nøjes med en 4. plads efter en tabt bronzekamp til Randers.

En af klubbens bedste i sæsonen var Kazembe Abif, der kom til Næstved efter et ophold i den tyske Bundesligaklub SC Vechta. Abif, der endte med at snitte 16.6 point og 6.6 rebounds, kigger med glæde tilbage på sin tid i Næstved, men fortæller til Fulllcourt, at det er på tide med nye eventyr.

“Alt i alt synes jeg, at sæsonen i Næstved var god. Vi tabte nogle kampe i sæsonen, vi skulle have vundet, og så lykkedes vi ikke med at lukke playoff-serien i kampen om mesterskabet, men ellers er jeg tilfreds. Jeg nød min tid her, og Næstved vil have en plads i mit hjerte.”

“Jeg var aldrig rigtig tæt på at lave en ny aftale med Næstved. Vi har ikke haft nogle konkrete samtaler omkring forholdene for en ny aftale.”

Hvad fremtiden bringer for Kazembe Abif er endnu uvist, men den atletiske forward ved godt, hvad han ser efter hos en ny arbejdsgiver.

“Jeg leder efter et hold med et mål om at vinde mesterskabet, og holdet skal have den rigtige mentalitet. Jeg vil skulle kæmpe i hver kamp i en konkurrencedygtig liga. Så længe jeg føler, at tilbudet og klubben er den rigtige, så er jeg åben for hvad som helst.”

“Der er kommet nogle tilbud ind. Jeg vil være afventende for at få det tilbud, jeg føler er det rigtige, men jeg tror på, at der kommer en afklaring i løbet af den næste måneds tid.”

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...