fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Kampen om 3. pladsen

3. Horsens IC vs. 5. Randers Cimbria

Årets sidste kamp for begge hold, og måske samtidig et farvel til flere af ligaens profiler. Begge hold har været positive oplevelser i dette års Basketliga, og det er helt fortjent at netop disse to hold skal spille denne kamp om bronze.

Horsens IC er store favoritter. En bronzekamp kan for nogen være svær at sætte sig op til, og Horsens var utrolig tæt på at spille sig i finalerne, og det var nogle skuffede spillere der måtte kapitulere efter kamp 5 mod Bakken Bears. Jeg tror dog at netop Horsensholdet er helt klar til kamp, og vil krone deres flotte sæson med medaljer. Skyler Bowlin og Darko Jukic vil føre an, men en spiller som Keane Thomann kan få stor succes idag.

Randers Cimbria er uden Bonell Colas der uheldigvis brækkede håndledet i kamp 4 mod Svendborg Rabbits. Et Randershold uden Colas vil ikke være favoritter til kampen idag, men jeg er sikker på at de resterende spillere vil forsøge at spille utrolig hurtigt og skyde hurtige skud. Hvis holdet kan få succes fra distancen, og udnytte at Keane Thomann skal dække en hurtigere spillere, eller at Horsens står i zone, for at beskytte Thomann.

Jeg tror tabet af Colas er for stort for det unge Randers Cimbriahold, og jeg tror HIC kører en forholdsvis sikker sejr hjem, og dermed får deres yderst velfortjente medaljer.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Horsens IC +12

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne