fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Joe Benjamin skriver under for SISU

Pressemeddelelse: Selvom den kommende sæson i Basketligaen synes at være langt væk, og mange er klar til at gå på sommerferie, har SISU allerede nu det meste af stammen på herreholdet klar til 2013/14, skriver klubben i en pressemeddelelse her til eftermiddag.

Der er foreløbig kun mindre ændringer i truppen. Mickey Dennis, Mikael Vincents Nielsen, Mike Flowers, David Harder, Ugis Promolds, Philip Bo, Mathias Glahn og Oskar Bonde fortsætter, og den amerikanske center Zach Moritz vender tilbage til sit andet år i klubben. Almir Zeco er i sin tredje sæson som Head Coach.

Læs også: Bonell Colas bliver i Randers

Joe Benjamin, der spillede for Team FOG Næstved i den netop afsluttede sæson, bliver ny mand i SISU. Han har tidligere også spillet for Aabyhøj, Virum og Hørsholm, og en af grundene til, at han flytter til SISU er, at han ønsker at få mere spilletid på sin position, og at han gerne vil være på et hold, der kan udfordre Bakken Bears og Svendborg Rabbits om guldet.

Med det sammenspillede hold skulle SISU have et godt udgangspunkt før den kommende sæson, og det vil blive interessant at se, om de for alvor kan presse de sidste 7 års DM-finalister.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.