fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jack Sørensen spillede sin hidtil bedste kamp i Basketligaen, da Holbæk triumferede mod Herlev

19-årige Jack Sørensen leverede en ny career high i Basketligaen, da han med 21 point hjalp Holbæk-Stenhus til en sejr på 78-74 mod BMS Herlev.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Holbæk-Stenhus hentede tirsdag aften deres anden sejr i Playoff B, da de besejrede BMS Herlev med 78-74 på hjemmebane.

Det unge Holbæk-hold kom stærkt fra land og var efter første periode foran med 21-14, men en skidt anden periode gav Herlev en pauseføring på 36-42. Herlev vandt anden periode med 15-28.

Holbæk kunne være alt andet en tilfreds med deres anden periode, men deres tredje periode kunne de til gengæld være ovenud tilfredse med.

Matias Caminos tropper blæste Herlev bagover fra anden halvleg start, hvilket resulterede i en Holbæk-føring på 62-50 inden fjerde periode. Herlev scorede blot otte point i tredje periode, hvilket gav holdet et svært udgangspunkt.

Herlev havde væsentlig mere offensiv succes i fjerde periode og var med under to minutter tilbage af opgøret bagud med to point, 72-70. Gæsterne havde næsten lukket hullet, men en treer af Samuel Franco pyntede på stillingen for Holbæk, der kunne trække sejren i land.

19-årige Jack Sørensen spillede sin hidtil bedste kamp i Basketligaen og sluttede med 21 point og fire assists. Zidane Moore leverede ti point og 11 rebounds.

Topscorer for Herlev var Carlo Urne med 19 point. Herlev-amerikaneren Jaden Edwards dominerede nok engang med 17 point og 17 rebounds.

Sejren til Holbæk sender dem op på siden af netop BMS Herlev, der befinder sig på tredjepladsen i Playoff B med ti point. Både Herlev og Holbæk har seks point op til Bears Academy på andenpladsen, der giver adgang til Playoff B-finalen, så begge mandskaber skal levere en suveræn sidste halvleg på slutspillet, alt imens Bears Academy skal underpræstere og smide point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.