fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Iversen: Vi skal huske at spille for hinanden!

Den femte DM-finale i Basketligaen blev til en overraskende stor lussing til gæsterne fra Bakken Bears, der blev ydmyget af Horsens IC i Forum Horsens. Hjemmeholdet vandt kampen 101-64.

Hjemmeholdet kom hurtigt foran, og det var klart Horsens IC, der virkede mest tændte fra kampens start. HIC havde blandt andet held med at lukke ned for Bakken-spillerne med et zone-forsvar, der gav Bakken mange problemer.

“De var godt forberedt, virkede det som om. De spillede en zone, som tog tempoet ud af os, og da vi samtidigt ikke fik stops i forsvaret, gjorde vi ikke os selv nogle tjenester i starten,” udtalte Nicolai Iversen fra Bakken Bears til Fullcourt.dk efter kampen.

Det virkede ikke til, at bjørneflokken var klar fra start, og de havde langt fra denne samme gnist og tænding, som hjemmeholdet viste. Iversen mener dog ikke, at Bakken ikke var klar til kampen.

“Jeg vil mene, at alle spillerne er klar. Der er ikke nogle, der ikke gør alt, hvad de kan for at hjælpe holdet. At det så ikke fungerer for alle i dag er jo ærgerligt, men på den anden side, så er det smukke ved basketball, at du ikke får noget foræret. At Bears så var på den forkerte side af det i dag er noget, vi bliver nødt til at lære af til på torsdag,” udtalte Iversen.

Iversen har i denne finaleserie langt fra fået det antal minutter, som han har været vant til tidligere i karrieren. I dagens kamp blev det til små tolv minutter på banen, men den meget profesionelle Bakken-spiller er klar, når holdet har brug for ham.

“Jeg følte mig klar til at spille og gør alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet i dag. Alt andet ville være respektløst overfor en sport, som jeg elsker!”

Bakken Bears er nu nødsaget til at vinde torsdagens opgør i Aarhus, hvis de vil bibeholde drømmen om DM-guld. Alt andet end en sejr vil sende guldet til Horsens IC, hvilket vil være et hårdt slag for stoltheden i Aarhus med de stolte traditioner. Ifølge Iversen skal der også andre boller på suppen, hvis næste kamp skal vindes.

“Vi skal forsøge at lære af de fejl, vi laver i dag, og så huske at spille for hinanden – så er vi bedst!” slutter Iversen.

Foto: Trine, Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.