fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ian DuBose er ny Næstved-spiller

Team FOG Næstved har her til aften præsenteret deres nye point guard. Ian Dubose skal spille for det sydsjællandske mandskab den kommende sæson.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

For anden dag i træk har Team FOG Næstved præsenteret en ny spiller. I går var det en ny center, og i dag er det en ny point guard.

Klubbens nye point guard er den 23-årige Ian Dubose. Han kommer med erfaring fra college, hvor han spillede fire år for Houston Baptist Huskies. Efter college begyndte han sin karriere som professionel hos VFL Kirchheim Knights i Tyskland.

”Vi glæder os til at se Ian Dubose hos os. Jeg ser frem til at vi får en spiller ind, der kan score, rebounde og som kommer på straffekastlinjen. Det er noget som jeg synes vi kunne have haft mere af sidste år. Lige pt. får vi travlt i de kommende dage med at hente spillere i lufthavnen, men vi kommer til at præsentere yderligere navne indenfor kort tid.” fortæller Team FOG Næstved direktør Andreas Larsen til klubbens facebookside.

Efter Tyskland tog han til Tjekkiet, hvor han nåede at spille for to klubber, GEOSAN Kolin og Lions J. Hradec. For den sidstnævnte klub sluttede DuBose sæsonen af med meget fine statistiker. Han snittede 14,8 point, 5,4 rebounds og 4,8 assists.

Ian DuBose bliver den anden amerikaner på holdkortet hos Team FOG Næstved.

Se nogle af hans highlights herunder:

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...