fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hvor mange basketligakampe forventer du at se?

AFSTEMNING: Fra 2006 til 2012 har udviklingen i antallet af tilskuere i de danske haller været positiv. Det totale antal tilskuere er blandt andet steget fra 54.698 i sæsonen 2006/2007 til 95.904 i sæsonen 2011/2012.

I forrige sæson var der således i gennemsnit 574 tilskuere pr. kamp i Basketligaen. Fullcourt tager nu pulsen på, hvor mange af jer der næste sæson kommer ud i hallerne for at se basketball. Du kan stemme herunder og komme med dit bud på, hvor mange kampe du til næste sæson tager ud for at se.  

[poll id=”29″]

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.