fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Hørsholm fejlede i slutminutterne

Hørsholm 79ers var på en svær mission mandag aften, da Bakken Bears gæstede Fire Arena. Endnu sværere blev missionen, da holdet efter blot 8 minutter skulle fortsætte kampen uden deres cheftræner, der fik to meget hurtige tekniske fejl, og skulle derfor følge sine tropper fra tribunen.

Hørsholm 79ers spillede dog på trods af cheftrænerens manglende tilstedeværelse utrolig godt op imod bjørnene, men var simpelthen ikke skarpe nok i sidste ende med at holde niveauet i de allersidste minutter hvor Bakken Bears formåede at øge deres føring.

”Det er ikke at Bakken der ikke spiller op til til niveau, vi spiller med dem og lukker dem ned i forsvaret, men vi laver bare mange fejl, hvor de har mere rutine til at udnytte de fejl vi laver. Vi var desuden heller ikke smarte nok i slutsekundere af kampen.”

Udtaler Casper Hesseldal til Fullcourt efter mandagens nederlag til Bakken Bears og fortsætter:

”Det er igen det med dommerne der ikke giver os de fejl vi fortjener, og der går coach ind og forsvarer os som hold, og det er forståeligt. Man kan jo se at Bakken kom på linien dobbelt så mange gange som os, og det skal bare ikke ske i en kamp som denne. De er mindst lige så aggressive som vi er, men vi får bare ikke kaldene.”

Sidste kamp er i Aarhus hvor Hørsholm spiller en vind eller forsvind kamp, og Casper Hesseldal tøver ikke med sit svar om kampens udfald.

”Vi kan godt slå Bakken.”

Afslutter Casper Hesseldal med at fortælle til Fullcourt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.