fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Horsens skal finde arbejdshandskerne frem i aften

Når Bakken Bears og Horsens i aften mødes i den anden DM-finale, er det blot 46 timer siden de to mandskaber sidst stod overfor hinanden. En kamp som bjørnene fra Aarhus sad på fra start til slut.Det blev nærmest en ydmygelse af de gule værter, som led et nederlag på 66-88.

I kamp ét lykkedes Bakken Bears med næsten alt, men blev især hjulpet godt på vej af en fantastisk godt spillende Morten Sahlertz. Han scorede 21 point og brændte blot et enkelt ud af sine otte skudforsøg.

Det var svært at få øje på de gode ting i Horsens’ spil, men få marginaler, som at ramme på simple layups, kunne måske have ændret kampens udfald. Især rebound mæssigt var Bakken Bears, Horsens overlegne. De tog hele 19 rebounds mere i kampen, og det blev derfor, naturligvis en afgørende faktor i kampen.

Derudover fik Bakken Bears lukket godt og grundigt ned for en af Horsens’ største profiler, Vedran Borovcanin. Noget som kan sammenlignes meget godt med deres semifinaleserie mod Næstved, hvor de også lykkedes med at lukke sydsjællændernes største profil, Caleb Walker, totalt ned.

Man kan sige sig selv, at man får det noget lettere hvis man kan drille modstanderens bedste spillere. Det er dog sværere at ramme Bakken Bears, som spiller på så mange tengenter, og hvor de sjældent har spillere på over 20 point. Man kan i hvert fald ikke forvente at Morten Sahlertz fyrer sådan en brændkamp af igen. I så fald, må han formentlig være inde i billedet som finalernes MVP.

Historien er stadig den samme. Bakken Bears skal styre tempoet, mens Horsens skal forsøge at skabe en mere “kaos”-agtig kamp. Noget de egentlig lykkedes fint med i mandags, men de havde simpelthen ikke marginalerne til at sætte de skud, der bare skulle i kurven.

Der er kampstart kl. 18:15, og du kan se kampen på TV2 Sport.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

Top fire begynder at være sikret for Horsens IC. De gulklædte snuppede endnu en sejr i slutspillet, da de onsdag aften slog BMS Herlev...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Basketligaen

Mandag aften vandt Jakob Hjorth sin første kamp som cheftræner for Horsens IC, da de slog Rabbits med 91-93 i Svendborg.

Basketligaen

14 dage efter fyringen i Horsens IC har Lukas Varga fundet sig et nyt job. Varga har landet et job i Estland, hvor han...