fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens sejrede sikkert over Stevnsgade

At Horsens formentlig godt vidste at de ikke ville få problemer med Stevnsgade. gjorde sig klart til udtryk da man startede med den blot 16 årige pointguard, Oscar Teglgaard på banen. Samtidig havde man valgt at spare Gabriel Iffe Lundberg, der dagen for inden havde slået sin fod.

Vedran Borovcanin, Adrian Moss, Martin Qvist Tyron

Vedran Borovcanin og Adrian Moss i kamp om bolden. Foto: Martin Qvist Tyron

Ikke desto mindre viste den unge Oscar Teglgaard prøver på sit spil allerede i kampens indledning, da han sendte en alley-oop afsted mod Jyles Smith, som færdiggjorde dette highlight.

Stevnsgade havde endelig fået Adrian Moss med for sig, og selvom han fyldte meget, og gav Stevnsgade en ny dimension i spillet, så var det stadig ikke nok. Trods en klar højdefordel, og en sejr på 34-45 i rebound-duellen til gæsterne, så formåede de ikke at udnytte dette overtag. For mange turnovers og for mange brændte skud gjorde udfaldet.

Samtidig spillede Horsens i et godt tempo konstant, og det kunne de tunge drenge fra Stevnsgade ikke rigtig være med på. Slet ikke da Mickey Dennis sendte Adrian Moss, Mads Bloch og Rasmus Nørgaard på banen samtidig. Det pressede Horsens til at skyde udefra, og desværre for Stevnsgade lykkedes de med det. Marquis Addison gik forreste med 4 ud af 7 ramte 3ere i kampen.

Sejren blev grundlagt i anden halvleg, hvor Horsens stille og roligt kørte en 81-60 sejr i land.

Vedran Borovcanin var bedste mand for hjemmeholdet med 16 point, 7 rebounds, 5 assist og 4 steals.

Mens det for Stevnsgade var noget mere spredt ud. Topscorer blev Adrian Moss med 14 point, og Alonzo Brooks hentede flest rebounds – 11 stk.

Foto: Martin Qvist Tyron

Læs også:
Kampinfo: Horsens IC – Stevnsgade 81-60
Læs alt om Basketligaen her
Læs flere nyheder om Horsens IC her
Læs flere nyheder om Stevnsgade SuperMen her

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

BMS Herlev har sikret sig en markant forstærkning til den kommende sæson, idet Leonardo Carlino søndag er blevet præsenteret i klubben.

Basketligaen

Oscar Jørgensen er klar til endnu en sæson hos ÍR-Karfa, der i næste sæson skal spille i den stærkeste islandske liga.

Bakken Bears

De to tidligere Basketliga-spillere Deng Adel og Koch Bar er blevet udtaget til Sydsudans bruttotrup frem mod sommerens Olympiske Lege i Paris.

Basketligaen

Efter en suveræn sæson i Bundesligaen skifter den tidligere Horsens IC-spiller Otis Livingston II til Galatasaray.

Bakken Bears

Eurohoops.net beretter, at tyrkiske Galatasaray har hentet den tidligere Basketliga-stjerne David Efianayi til klubben.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...