fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Horsens IC

Horsens IC videre til pokalsemifinalen efter sikker sejr mod Hørsholm

Pokalkvartfinalen mellem Hørsholm 79ers og Horsens IC, blev aldrig rigtig spændende, som de forsvarende mestre vinder med 62-98.

Hjemme i Hørsholmhallen kunne nordsjællænderne ikke stille meget op mod Horsens IC. De gule ramte hele 15 tre-pointsskud, og dette var i den grad en af grundene til at kampen manglede spændingen.

Gæsterne fra Horsens havde allerede ved halvleg bygget en sikker føring op på 17 point (23-40). På det tidspunkt havde fem spillere hos gæsterne allerede ramt kurven fra 3-pointslinien imens hjemmeholdet kun var 1 fra 8.

Efter pausen viste Hørsholm en smule bedre takter i starten af tredje periode. Men gæsterne var igen gode fra distancen, og bragte sig hurtigt og uden det store besvær foran med 37-63, og så var den kamp altså afgjort.

Det eneste lyspunkt for Hørsholm var unge Asbjørn Midtgård, der scorede 14 point og tog 8 rebounds. For Horsens IC scorede hele 6 spillere dobbelt cifre. Addison fik 18 point, Hilliard 17, Fitzpatrick 16, Oscar Jørgensen 14, Lasse Elbæk 12, og Iffe Lundberg 10.

Næste kamp for Horsens IC er mod Team FOG Næstved tirsdag aften, hvilket bliver en speciel en af slagsen. Denne aften spiller Sydsjællænderne nemlig deres første kamp i den nye Arena, med plads til over 3.000 tilskuere. Allerede per dags dato, melder klubben næsten udsolgt til kampen. Læs mere om den nye Arena ved at klikke her.

Hørsholm derimod skal onsdag den 18. november op i mod Svendborg Rabbits. Et sydfynsk hold der er såret, og som denne uge måtte vinke farvel til deres mangeårige cheftræner Craig Pedersen, som har valgt at stoppe for kaninerne af personlige årsager. Læs mere om dette ved at klikke her.

Foto: Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Efter en lang pause uden basketball for HIC, så fik de besøg af Værløse Blue Hawks. Det blev til en overbevisende sejr til Horsens....

Basketligaen

Horsens IC var torsdag aften på besøg hos BC Copenhagen. Favoritterne fra Horsens vandt kampen med 19 point, til trods for et velspillende hjemmehold....

Basketligaen

Søndagens opgør i Basketligaen sluttede med en overbevisende sejr til Horsens IC, da de tog imod de unge spillere fra Holbæk-Stenhus. Opgøret sluttede 97-74...