fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forlænger med Dedic

Arnel Dedić og Horsens IC har efter en meget svingende sæson, og ikke mindst dårlig sæsonafslutning valgt at forlænge samarbejdet i yderligere et år. Horsens havde i sig selv mange gode kampe og formåede at spille sig frem til DM-semifinalerne, og dernæst en kamp om bronze imod Team FOG Næstved hvor de tabte. Men udover dette virkede det til at holdet i nogle kampe havde problemer med at finde den rette rytme.

Formanden for Horsens IC’s eliteafdeling udtaler til Horsens Folkeblad at man gerne ser kontinuitet på holdet, og at han tror at Dedić har lært meget efter sin første sæson som cheftræner på eliteniveau.

Vi vil gerne have kontinuitet på trænerposten, og det får vi nu. Samtidig er Arnel Dedić inde i en god udvikling som træner på højeste niveau. Jeg føler mig overbevist om, at Arnel Dedić lærte meget af sidste sæson. Det kræver tilvænning, når man er træner i den bedste række.

Spillermæssigt har Horsens IC endnu ikke meldt noget ud endnu omkring hvem man har på plads til den kommende sæson, dog skulle der være mulighed for at Will Harris og Mike St. John skulle komme retur til klubben medmindre de tager imod et andet tilbud fra andre klubber.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Randers Cimbria vandt torsdag aften hjemme over Horsens IC i kampen om bronzemedaljer. Kampen endte 100-85.

Bakken Bears

Bakken Bears har igen sikret sig en chance for at vinde DM i basket. Det gjorde de mandag aften, da de lavede et flot...

Bakken Bears

Keane Thomann har valgt at lægge skoene på hylden efter 11 sæsoner i dansk basket.

Bakken Bears

Anden semifinale endte med en sejr til Bakken Bears i Horsens, som vandt kampen 69-77.

Bakken Bears

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears besejrede Horsens IC i første semifinalekamp. Kampen sluttede 90-61 til de forsvarende mestre.

Basketligaen

Torsdag aften stod bød Horsens IC Randers Cimbria op til dans, da de to mødte hinanden i Arena Randers. Selvom Horsens var godt med...

Basketligaen

Torsdagens opgør mellem Horsens IC og Team FOG Næstved kommer ikke til at blive husket som den kønneste kamp i ligaens historie. Det blev...