fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens henter gammel kending hjem

Horsens hentede for nyligt den kroatiske forward Stipe Krstanovic ind for at tilføje lidt tyngde under kurven, og dermed var truppen egentlig fuldendt. Nu har man så tilføjet sidste sæsons forsvarsspiller i ligaen, Baye Keita, til sin trup.

Baye Keita skiftede i sommers Horsens ud med belgiske Stella Artois Leuven Bears, men dette samarbejde holdt altså ikke særlig længe.

Horsens meldte tidligere på dagen, at både Skyler Bowlin og Baye Keita var i Horsens for at holde jul, men der var nok næppe nogen, der havde forudset, at Baye Keita altså også ville vende tilbage til Horsens for at spille igen.

Horsens skriver på deres Facebook-side, at det simpelthen var et tilbud, der var godt til at sige nej til.

Baye Keita snittede sidste år 10.3 point og 7.8 rebounds.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Efter en lang pause uden basketball for HIC, så fik de besøg af Værløse Blue Hawks. Det blev til en overbevisende sejr til Horsens....

Basketligaen

Horsens IC var torsdag aften på besøg hos BC Copenhagen. Favoritterne fra Horsens vandt kampen med 19 point, til trods for et velspillende hjemmehold....

Basketligaen

Søndagens opgør i Basketligaen sluttede med en overbevisende sejr til Horsens IC, da de tog imod de unge spillere fra Holbæk-Stenhus. Opgøret sluttede 97-74...

Basketligaen

Der var lagt op til et brag af et opgør mellem de to jyske mandskaber. Horsens IC endte med at tage sejren 98-92.

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.