fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus henter forward hos BC Copenhagen

Holbæk-Stenhus har været på rov hos BC Copenhagen. Efter den tur til København fik Stenhus en nye forward ved navn August Heming med tilbage til Holbæk.

Endnu et dansk talent tager til Holbæk-Stenhus til den kommende sæson i Basketligaen. Den her gang er det August Heming, der bytter BC Copenhagen ud med Holbæk-Stenhus.

Den danske forward kommer til Holbæk med lige så mange sæsoner i landets bedste række som hans nye klub. Det er nemlig også hans anden sæson i Basketligaen, når sæsonen begynder til september.

Begrænset med spilletid

I August Hemings første sæson i Basketligaen blev det ikke til ret meget spilletid. Han fik minutter i otte kampe, hvor han i gennemsnit var på banen i tre minutter og tredive sekunder ad gangen. Men med skiftet til Holbæk-Stenhus kan August Heming formentlig se frem til flere minutter på banen.

August Heming er den anden spiller, som Holbæk henter hos en anden Basketligaen mandskab. For i sidste uge hentede de en af spillerne, der var med til at vinde sølv til Team FOG Næstved.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.