fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus henter center fra Næstved

Peter Beier-Christiansen skal tørne ud for Holbæk-Stenhus i den kommende sæson i Basketligaen.

Foto: Bent Adolfsen

I forrige sæson vandt han sølv med Team FOG Næstved. I den kommende sæson skal han spille for Holbæk-Stenhus.

Peter Beier-Christiansen bytter Næstved-trøjen ud med en Holbæk-trøje. Det skriver Holbæk-Stenhus på deres Facebookside.

Det er dog ikke første gang, at Peter Beier-Christiansen trækker i Holbæk-trøjen. For han var en del af det mandskab, som spillede i første division, og rykkede op i landets bedste liga efter den sæson.

Men selvom Holbæk skulle spille i landets bedste række, så havde Peter Beier-Christiansen dobbeltlicens, hvilket betød, at han også kunne spille for Team FOG Næstved.

Peter Beier-Christiansen er ikke den eneste spiller, som Holbæk har forstærket deres trup med til den kommende sæson. Klubben har både hentet en spansk landsholdsspiller og broren til en tidligere Basketliga-stjerne.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.