fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus henter dansk spiller i Sverige

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en ny spiller, der senest har spillet i Sverige.

Foto: Holbæk-Stenhus

Holbæk-Stenhus har hentet den danske U17-spiller Sebastian Spang i den svenske klub Lidingö Basket.

Det bekræfter klubben på sin facebookside.

Den unge dansker kommer til at være en del af holdet i Basketligaen, mens han også vil være en mulighed for Stenhus´ U-19-hold.

“Jeg har villet have Sebastian til Stenhus lige siden den første dag, jeg så ham spille. Jeg er rigtig glad for at få et dansk talent som ham hjem, og jeg er spændt på at se ham udvikle sig her,” siger Matias Camino, Holbæk-Stenhus-cheftræner, til deres facebookside.

Holbæk-Stenhus-truppen består i skrivende stund af: Julius Edevel, Pablo López, Jack Sørensen og nu Sebastian Spang.

Du kan se nogle af Sebastian Spangs highlights herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.