fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus henter dansk spiller i Sverige

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en ny spiller, der senest har spillet i Sverige.

Foto: Holbæk-Stenhus

Holbæk-Stenhus har hentet den danske U17-spiller Sebastian Spang i den svenske klub Lidingö Basket.

Det bekræfter klubben på sin facebookside.

Den unge dansker kommer til at være en del af holdet i Basketligaen, mens han også vil være en mulighed for Stenhus´ U-19-hold.

“Jeg har villet have Sebastian til Stenhus lige siden den første dag, jeg så ham spille. Jeg er rigtig glad for at få et dansk talent som ham hjem, og jeg er spændt på at se ham udvikle sig her,” siger Matias Camino, Holbæk-Stenhus-cheftræner, til deres facebookside.

Holbæk-Stenhus-truppen består i skrivende stund af: Julius Edevel, Pablo López, Jack Sørensen og nu Sebastian Spang.

Du kan se nogle af Sebastian Spangs highlights herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.