fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har kaptajnen på plads

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Foto: Holbæk-Stenhus / Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Holbæk-Stenhus-truppen er så småt ved at tage form.

Den nyoprykkede klub har søndag meldt ud på sin facebookside, at 21-årige Pablo López Macías fortsætter i klubben.

Spanieren, der har været i Holbæk de sidste to sæsoner, har qua af en dobbeltlicens også spillet for Team FOG Næstved. López er således ikke et nyt navn i Basketligaen-regi. Den 180 centimeter høje point guard tog del i 23 kampe for Næstved fordelt over de sidste to sæsoner. Modsat tidligere vil Pablo López i den kommende sæson ikke være dobbeltlicensspiller. Han er dermed ike en mulighed for Team FOG Næstved.

“At få Pablo til at blive hos os var en af ​​mine topprioriteter. Han er en forlængelse af mig på banen, forstår den basketball, jeg vil spille, og han har sin egen mening, som han ikke er bange for at dele, hvilket for mig er ekstremt vigtigt. Vi får mange unge talenter på guard-positionen, og Pablo er en fremragende rollemodel for dem. Jeg er meget glad for at have ham her,” fortæller klubbens cheftræner, Matias Camino, til deres facebookside.

I 1. division snittede Holbæk-Stenhus-kaptajnen 9,1 points, 4 rebounds, 6,6 assists og 3,8 steals per kamp i 27 minutters spilletid.

Før Holbæk-Stenhus spillede den spanske guard for Caceres Basket.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.