fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm besejrede de underbemandede Supermen

Hørsholm 79ers hvilede flere af deres faste spillere, men de førte fra start til slut og hev let en sejr hjem.

Hørsholm 79ers spillede deres sidste hjemmekamp i den regulær sæson i går, da de tog imod Stevnsgade Supermen. De to hold mødte sidst hinanden i Hørsholm i sæsonens første kamp. Dengang vandt 79ers 123-71. Kampen i går blev næsten en kopi af den første.

Lørdagens kamp var uden betydning for stillingen i ligaen, da Hørsholm var sikret fjerdepladsen i ligaen, mens Stevnsgade ikke længere ville kunne nå Wolfpack efter, at ulvene besejrede Team FOG Næstved tidligere på dagen.

Hørsholm var derfor uden flere af deres profiler. Frederik Hougaard Nielsen, Mikael Vincents, Connor Beranek, Tosin Mehinti og Matt Bonds sad kampen over.

Stevnsgade Supermen var ligeledes ikke stillet op med stærkeste holdopstilling, da de kun havde syv spillere med til kamp. De var blandt andet uden deres topscorer Filip Rajovic

 

Niveauer til forskel

Hjemmeholdet startede kampen som fyr og flamme. Hørsholm startede med et 17-3 run i de første fire minutter, hvor alle fem startere scorede. I resten af perioden spillede holdene mere lige op, men Ty Sabin ramte to treere i sidst i perioden og Stevnsgade var aldrig tæt på at indhente hjemmeholdet. 30-14 efter 10 minutters spil.

Hørsholm 79ers viste igennem hele kampen, at de var flere niveauer bedre end gæsterne. 79ers udbyggede deres forspring stille og roligt igennem hele kampen. Det betød, at der blev spillet flere af deres unge spillere, som nu fik chancen. Særligt Leonardo Carlino gjorde sig positivt bemærket med syv point og to assists.

Selv med flere faste spillere ude gjorde Hørsholm det let af med Stevnsgade. 79ers hev sejren hjem med 99-58.

Hørsholm havde seks spillere, som scorede ti point eller mere. Ty Sabin og Martin Poulsen førte an med 18 point hver. Holdet ramte hele 46% af trepointsskudene.

For Stevnsgade blev Mathias Seilund topscorer med 15 point, mens Frederic Filsoof bidrog med 13 og Mike Flowers med ti. Flowers var uhyre effektiv og missede blot ét af sine fem skud.

Hørsholm spiller næste gang i slutspillet mod Randers Cimbria d.19 marts. De to hold har spillet tre spændende kampe og har fulgt næsten samme opskrift i alle tre kampe: Matt Bonds dominerer i de første tre periode og bringer Hørsholm foran, men i sidste periode kommer Randers styrtende tilbage. Hørsholm har vundet to ud af de kampe, men Randers har altid været bedst i fjerde periode. Faktisk er scoren i fjerde periode 101-60. Med andre ord skal det nok blive en spændende og underholdende serie.

Stevnsgade spiller sæsonen sidste kamp på tirsdag mod Svendborg Rabbits i endnu en kamp uden betydning for stillingen i Basketligaen.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...