fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hjemvendte sønner forstærker Værløse – kaptajnen fortsætter

Værløse BBK kan både præsentere en forlængelse og to forstærkninger til holdet.

Det vælter ind med gode nyheder hos Værløse BBK.

Lørdag kunne klubben fortælle, at anfører Søren Boje Formann har forlænget sin aftale. Søren Boje Formann var med sidst, holdet var i Basketligaen, men på grund af skader blev det kun til 5 kampe.

Nu er Formann tilbage i fuldt vigør, og skal være med til at styre spillet på banen som både point guard og anfører for holdet. Han skal bygge videre på sidste sæson, hvor det blev til 11.3 point, 5.8 assist og 5.7 rebounds.

“Personligt kommer jeg lige fra min første skadesfri sæson i lang tid. Jeg håber på at holde det kørende og forhåbentlig undgå skader næste år også.”

“Jeg ser frem til en rigtig spændende sæson med en ny træner og i en ny liga. Det bliver rigtig sjovt at spille mod ligaholdene igen og spændende at se, hvordan vi klarer os” fortæller Formann i et interview på klubbens Facebook-side.

Ligaspillere vender hjem
De gode nyheder stopper ikke her. Tirsdag aften kunne klubben præsentere de to tidligere Værløse-spillere Nikolaj Boje Bank og Asbjørn Nerlov, der vender hjem efter blot en enkelt sæson hos Hørsholm.

Hørsholm meddelte tidligere på sæsonen, at de ikke fortsætter i Basketligaen, og dermed var de to spillere nødsaget til at finde en ny klub, hvis de skulle fortsætte på højeste niveau. Det blev naturligvis, fristes man til at sige, i de vante omgivelser i Værløse.

“Jeg ser meget frem til en sæson med mange udfordrende kampe mod gode hold. Jeg håber, jeg får en større rolle, end jeg havde sidste år, at jeg kan løfte mit spil og udvikle mig mere i år” udtaler Asbjørn Nerlov til Værløses Facebook-side, og bliver suppleret af Nikolaj Boje Bank:

“Vi skal ud og give den gas og have det sjovt. Vi bliver et ungt hold, så det bliver endnu en lærerig sæson”.

Asbjørn Nerlov snittede 3 point, 1.3 rebound og 1.2 assist på 13 minutter i sidste sæson, mens det for Nikolaj Boje Bank blev til 3 point og 1.8 rebound på 11 minutter.

 

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...

Basketligaen

BMS Herlev udnyttede hjemmebanefordelen og vandt dagens kamp mod BC Copenhagen

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Basketligaen

Bears Academy løb med sejren i lørdagens første opgør i Basketligaen

Basketligaen

I starten af januar-måned hentede Holbæk-Stenhus deres første sejr i Basketligaen, siden oprykningen fra 1. division, og sejren betyder mere end blot to point...

Bakken Bears

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten...