Basketligaen top 5 plays

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der manglede på ingen måde spicy plays over den seneste uge i Basketligaen. Dette kunne have været en top 10, men vi har kogt det ind og rangerede ugens fem mest seriøse aktioner.

5.

Miko Novocic indleder ugens top 5 med et drive og et tungt dunk. Det var nok de færreste i hallen, der regnede med, at the big fella vil sætte Deng Geu af på sit første step og dernæst tæske læderet i kurven

4.

Fjerdepladsen er indtaget af Brantley Bynum, der anticiperede at Rasmus Bachs treer ikke vil få nettet til at blafre. Derfor satte han af på den usynlige trampolin, tog sig af riposten for derefter at tæske læderet i kurven.

3.

Tredjepladsen er delt mellem to deltagere til en sand blockparty afholdt af FOG Næstved og Horsens IC. David Efianayi startede med et atletisk chasedown block, hvilket startede et Horsens fastbreak. Det satte Samuel Idowu en brat stopper for med et ægte stordrengs play, der resulterede i, at læderet blev tæsket ud af banen.

2.

På andenpladsen finder vi igen Brantley Bynum, der viser, at han er et omvandrende highlight. Skulle Basketligaen afholde en dunk contest inviterede Brantley Bynum sig selv med et skønt reverse dunk.

1.

Førstepladsen tog Rasmus Bach sig af, i sæsonens første styrketest mellem Bakken Bears og Randers Cimbria. Bach drivede mod kurven på et inbound play. Han satte af og trodsede tyngdekraften, hvorefter ringen led overlast med et voldsomt play, der fik hallen til at ryste.

Se andre spændende artikler