fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

HIC holder døren åben for Jukic

HORSENS: I Horsens holder de vejret i spænding. For en af de nærmeste dage, finder de ud af om årets spiller, Darko Jukic, og spiller i gult næste sæson. Den første deadline for en aftale var midt i maj, så blev det rykket til 1. juni, men stadigvæk er der ikke kommet en aftale på plads mellem Jukic og HIC. Klubben giver Jukic den tid, han skal bruge for at træffe den rigtige beslutning, og holder mulighederne åbne for en ny sæson med Jukic i spidsen for holdet.

Vi mener, at Darko Jukic er en så værdifuld spiller, at vi skal holde en dør åben, hvis det svinger til vores side, siger Lennart Jensen, formand for eliteafdelingen i Horsens IC til Horsens Folkeblad.

Læs også: Bowlins afløser fundet

Udenlandsk klub i sigte
Som nykåret årets spiller og bare 22 år, ved Jukic godt, at nu er et godt tidspunkt for ham, hvis han vil ud og prøve kræfter med en karriere i udlandet. Det samme ved Horsens IC, der også planlægger den kommende sæson ud fra det scenarie, at Jukic siger farvel til Horsens.

Vi arbejder med en plan b. Vi har andre muligheder en Darko Jukic. Tidligere på foråret stod vi i en situation, hvor Darko Jukic var muligheden, men nu er han blot én af flere muligheder, udtaler Lennart Jensen.

Læs også: Årets talent fortsætter

FAKTA OM DARKO JUKIC
Højde: 199 cm
Vægt: 94 kg
Position: Forward
Alder: 22 år
Tidligere klubber: Aabyhøj IF, Ratiopharm (Tyskland), Falcon

STATS:
2011/2012

13.5 point, 5.8 rebounds, 2.2 assist og 0.8 steals pr. kamp. Effektivitet 12.9

2012/2013

21.4 point, 8.9 rebounds, 3.6 assist og 1.8 steals pr. kamp. Effektivitet 24.67

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears overtog lørdag førstepladsen i Basketligaen, da de besejrede ærkerivalerne Horsens IC med 83-66.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks er inde i en flot periode, hvor de kan spille op mod de bedste. Det beviste de igen, da de besejrede...

Basketligaen

Horsens IC har længe været flyvende i denne sæson, og den flotte stime forlængede de, da de bankede Randers Cimbria på udebane. De gule...

Basketligaen

Horsens IC har stadig ikke tabt en kamp i Basketligaen i 2024. Torsdag blev Team FOG Næstved besejret med 90-87.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC tog mandag endnu sejr, da de besejrede Svendborg Rabbits med 76-83. Med sejren rykker Horsens IC igen op på ligaens førsteplads.

Bakken Bears

Bakken Bears oplyser, at Darko Jukic ikke kommer mere i aktion i denne sæson på grund af en akillesenesskade.

Bakken Bears

Det lader til, at Horsens IC har fundet opskriften på sejr mod rivalerne Bakken Bears. Mandag besejrede HIC for anden gang i denne sæson...

Nyhedsoversigt

I denne artikel kigger vi på de danske landsholdsspilleres sæson inden kampene mod Georgien og Finland.