fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Fullcourts Forudsigelser: Slutspillet i Basketligaen

Slutspillet i Basketligaen er over os, og første kvartfinaleopgør spilles allerede i dag, hvor Bakken Bears tager imod Wolfpack Basketball. Fullcourts basketkyndige eksperter har givet fire bud på, hvordan vi tror slutspillet forløber sig.

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Ventetiden er slut! I dag starter slutspillet i Basketligaen endelig, hvor det ganske symptomatisk er mestrene, Bakken Bears, mod oprykkerne, Wolfpack Basketball, i første kvartfinaleopgør. De to klubber spillede ligeledes grundspillets første kamp i sæsonen mod hinanden.

Eftersom samtlige ligahold er direkte kvalificeret til slutspillet, så kan vi endelig se frem til dansk basketball med lidt ekstra spænding og tænding. Det betyder også, at vi traditionen tro på Fullcourt, nu bevæger os ud på dybt vand med forudsigelser af hele slutspillet – med stor chance for at udstille os selv!

I bedste March Madness-stil har Fullcourts Aske Strandbygaard, Boba Keserić, Casper Pedersen og Daniel Christiansen lavet hver deres bracket i forbindelse med slutspillet i Basketligaen.

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.

Basketligaen

17-årige Jack Sørensen er ny Holbæk/Stenhus-spiller. Den unge guard kommer til efter et tre-årigt ophold i Schweiz.

Basketligaen

Andreas Mortensen og Johan Kyed Jensen fortsætter for BMS Herlev, der nu har fire spillere på plads til næste sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Bakken Bears

Den danske landsholdsguard Noah Churchill skifter til de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, på to-årig kontrakt med en option på et år mere.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.