Forsvars-es tilbage for Vikingerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den 22-årige guard Benjamin Garde Sørensen er klar til sin tredje sæson for vikingerne og den 190 cm høje guard kommer til at spille en vigtig rolle på dette års Aalborg Vikings hold skriver klubben i en pressemeddelelse.

Head Coach Mads Olesen er meget glad for Sørensen bliver i klubben til en ny og spændende sæson:

Sørensen er en dygtig spiller, som er super atletisk og hurtig på fødderne. Hans styrke er forsvarsspillet, hvor han har stor betydning for os, fordi han ikke slipper sin mand i en kamp. Han bliver en vigtig spiller for os i den nye sæson.

I sidste sæson spillede Sørensen en fremtrædende rolle for vikingerne i forsvaret, men blev i midten af sæsonen skadet. Han blev dog skaden kvit inden sæsonen var slut og var med i slutspillet. Sørensen ser selv tilbage på sidste sæson med positive tanker:

Sidste sæson var en rutsjebane, hvor et trænerskifte efter otte kampe, virkelig satte gang i tingene. Jeg fik en del spilletid, men blev så desværre skadet. Efter en dårlig start, fik vi sat en slutspurt ind og spillede en fantastisk anden halvdel af sæsonen.

Med henblik på den nye sæson, har vikingerne stort set den samme stamme af spillere fra sidste sæson og med et par nye ansigter i truppen er Sørensen optimistisk omkring den nye sæson:

Jeg forventer, at vi kan få en bedre placering i ligaen i denne sæson og at vi i endnu flere kampe kan levere det spil, som fik os i slutspillet sidste år. Personligt vil jeg gerne nå et højere bundniveau og blive mere stabil i kampene.

Med afgangen af Tony Bishop, Ryan White og Sami Eleraky og tilgangen af to nye amerikanere i form af Rob Delaney og Ryan Willen, vil de danske spillere få chancen for at spille sig ind på Vikings holdet. Eliteansvarlig for Vikings Christian Hamborg ser det som en mulighed for at etablere de danske spillere på sigt:

Vi har to amerikanere på holdet og resten af spillerne er danskere. Vi giver dem en reel chance for at gøre sig til etablerede spillere i Basketligaen og det synes jeg, er en god måde at udvikle de talenter, som vi har i vores trup. Det giver en sund konkurrence på holdet og jeg håber, at vi ser nogle af vores danske spillere føre sig frem i den nye sæson.

 Historie

Sørensen kommer fra sjælland og blev for 4 år siden rekrutteret til Aalborg Vikings. Benjamin Sørensen læser på nuværende tidspunkt en HF uddannelse i Aalborg. Han har spillet for Vikings i to år og skal i gang med sin tredje sæson for vikingerne.

Se andre spændende artikler