fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Første store forstærkning på plads hos CPH Wolfpack

Den danske forward var rygtet til Team FOG Næstved, og dernæst Stevnsgade, men endte i sidste ende hos CPH Wolfpack.

Casper Hesseldal - Hørsholm 79ers - Mikkel Thomasen
Pressemeddelelse: 28 årige Casper Hesseldal oprindeligt fra Bakken Bears skifter for denne sæson til den nye Fusion Copenhagen Wolfpack.

Udover at spille for Bakken Bears hvor han var med til at vinde 3 Danmarks Mesterskaber i det sene 2000. Har Casper også været på College i USA hvor han først spillede sammen med Jens Døssing på Junior College Powell Wyoming Juco senere Fresno Pacific University i NCAA D1 og Dickenson State NCAA D2.

Casper er tidligere Lansholdsspiller og har i de foregående to sæsoner optrådt for Hørsholm 79ers, hvor han i 2013 var med til at bringe holdet i Pokalfinalen til en sølvmedalje.

I sine to sæsoner for 79ers snittede han henholdsvis 10 og 13 point pr. Kamp og 6 rebounds. Sportschef Tommy Nielsen udtaler følgende om den nye forstærkning:

– Jeg er sindssygt glad for at vi har kunnet få en rutineret Dansk profil til klubbben som Casper. Udover Casper´s atletiske evner og store erfaring, så er Casper garant for at være en de bedste store danske forsvars og angrebsspillere i ligaen. Casper´s evner tillægger ham at kunne spille og dække 2-3 positioner på gulvet som gør at han vil komplementere vores nuværende spillere rigtig godt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Vi er rigtig glade for at vores Erhvervsnetværk endnu engang har kunnet bidrage til at vi har kunnet få Danske spillere til på en gensidig god aftale.

Læs også: Bestyrelsen på plads hos Copenhagen Wolfpack

Casper Hesseldal fortæller selv om skiftet – Hvorfor Copenhagen Wolfpack?

– Jeg har altid gerne villet spille basket og med denne aftale kan jeg kombinere det sammen med min kommende uddannelse som kok. Dertil har jeg hørt en masse gode og positive ting igennem andre spillere som har givet et rigtig godt indtryk af organisatioen.

Hvordan ser du holdet?

– Lige nu er det svært at sige, men jeg syntes at programmet og organisationen har en masse potentiale som jeg er sikker på at vi kan indfrie.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Hvad kan vi forvente fra dig?

– Jeg engagere mig hundrede procent til alle kampe og spiller altid igennem. Som type er jeg meget atletisk og jeg kan godt lide at løbe gulvet som Gavin (træneren) rigtig gerne vil. Og som Strecth 4 kan jeg skyde tre´eren, poste up og løbe gulvet.

CPH Wolfpack Truppen ser således ud for den kommende sæson – klik her for at se oversigten.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.