Fem i streg: Formstærke BC Copenhagen fortsat ubesejret i slutspillet

BC Copenhagen er fortsat ubesejret i Playoff B. Lørdag sejrede de atter, da Holbæk-Stenhus blev besejret med 65-73.

BC Copenhagen buldrer derudaf i Playoff B 7-11.

Det så vi nok engang, da de lørdag eftermiddag sejrede for femte gang i streg i slutspillet med en 65-73-sejr mod Holbæk-Stenhus.

Nørrebroholdets femte sejr ud af fem mulige i slutspillet betyder, at de indtager førstepladsen i Playoff B med fire point ned til Værløse Blue Hawks på andenpladsen. Værløse har dog en kamp i hånden, da de først skal i ilden søndag.

BC Copenhagen har set farlige ud i årets Playoff B og er sammen med Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved de mest formstærke hold i Basketligaen i skrivende stund, hvilket vidner om holdets præstationer i slutspillet hidtil, men lørdagens opgør var ingenlunde a walk in the park for Jeffrey Fawmes tropper.

Game of runs

I stedet var BC Copenhagen undervejs i problemer, modsat deres første møde med Holbæk-Stenhus i slutspillet, hvor Copenhagen overlegent udstillede Holbæk med cifrene 92-59.

Efter kampens første ti minutter gik det ellers efter planen for Copenhagen, der kunne se sig foran med 19-27. Der var plads til forbedringer i defensiven, men ellers var første periode ganske godkendt.

Det samme kunne imidlertid ikke siges om anden periode, der stod i kontrast til første. BC Copenhagen var nærmest gået i stå og kæmpede en kamp med at få sat point på tavlen. Det så ellers godt ud i løbet af de første tre minutter, hvor gæsterne havde udbygget sin føring til 14 point.

Copenhagen startede perioden med syv ubesvarede point, men ligesom Copenhagen havde Holbæk tur i den og gik på et 9-0 run, og så var tavlen visket ren og føringen tilbage til, hvad den var i starten af perioden.

Holbæk havde momentum og kunne således gå til pause foran med 37-36.

Anden periode blev vundet af Holbæk med 18-9.

Fjerde periode blev udslagsgivende

Anden periode var særdeles godkendt for Holbæk, der så småt havde overtaget i kamåen, og de må derfor være gået til pause med en følelse af optimisme, og det var der også grund til.

I tredje periode var Holbæk endnu en gang bedst, men de havde deres modstander lige i hælene. De to hold fulgtes ad, hvorfor Holbæk var foran med 54-51 inden fjerde periode.

BC Copenhagen havde ikke formået at følge op på deres gode start på kampen, men i fjerde periode lignede BC Copenhagen igen selv sig. En stor del af de uprovokerede fejl, som BC lavede i anden og tredje periode, udeblev, og det gjort det blandt andet muligt for BC Copenhagen at sejre på udebane med 65-73.

Kampens topscorer var BC-stortalentet Sharif Barfi med 26 point.  Mest scorende for Holbæk var Rasmus Blak Møller og William Vang med 13 point hver.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.