fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Fem i streg: Formstærke BC Copenhagen fortsat ubesejret i slutspillet

BC Copenhagen er fortsat ubesejret i Playoff B. Lørdag sejrede de atter, da Holbæk-Stenhus blev besejret med 65-73.

Foto: Robert Dines Rasch

BC Copenhagen buldrer derudaf i Playoff B 7-11.

Det så vi nok engang, da de lørdag eftermiddag sejrede for femte gang i streg i slutspillet med en 65-73-sejr mod Holbæk-Stenhus.

Nørrebroholdets femte sejr ud af fem mulige i slutspillet betyder, at de indtager førstepladsen i Playoff B med fire point ned til Værløse Blue Hawks på andenpladsen. Værløse har dog en kamp i hånden, da de først skal i ilden søndag.

BC Copenhagen har set farlige ud i årets Playoff B og er sammen med Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved de mest formstærke hold i Basketligaen i skrivende stund, hvilket vidner om holdets præstationer i slutspillet hidtil, men lørdagens opgør var ingenlunde a walk in the park for Jeffrey Fawmes tropper.

Game of runs

I stedet var BC Copenhagen undervejs i problemer, modsat deres første møde med Holbæk-Stenhus i slutspillet, hvor Copenhagen overlegent udstillede Holbæk med cifrene 92-59.

Efter kampens første ti minutter gik det ellers efter planen for Copenhagen, der kunne se sig foran med 19-27. Der var plads til forbedringer i defensiven, men ellers var første periode ganske godkendt.

Det samme kunne imidlertid ikke siges om anden periode, der stod i kontrast til første. BC Copenhagen var nærmest gået i stå og kæmpede en kamp med at få sat point på tavlen. Det så ellers godt ud i løbet af de første tre minutter, hvor gæsterne havde udbygget sin føring til 14 point.

Copenhagen startede perioden med syv ubesvarede point, men ligesom Copenhagen havde Holbæk tur i den og gik på et 9-0 run, og så var tavlen visket ren og føringen tilbage til, hvad den var i starten af perioden.

Holbæk havde momentum og kunne således gå til pause foran med 37-36.

Anden periode blev vundet af Holbæk med 18-9.

Fjerde periode blev udslagsgivende

Anden periode var særdeles godkendt for Holbæk, der så småt havde overtaget i kamåen, og de må derfor være gået til pause med en følelse af optimisme, og det var der også grund til.

I tredje periode var Holbæk endnu en gang bedst, men de havde deres modstander lige i hælene. De to hold fulgtes ad, hvorfor Holbæk var foran med 54-51 inden fjerde periode.

BC Copenhagen havde ikke formået at følge op på deres gode start på kampen, men i fjerde periode lignede BC Copenhagen igen selv sig. En stor del af de uprovokerede fejl, som BC lavede i anden og tredje periode, udeblev, og det gjort det blandt andet muligt for BC Copenhagen at sejre på udebane med 65-73.

Kampens topscorer var BC-stortalentet Sharif Barfi med 26 point.  Mest scorende for Holbæk var Rasmus Blak Møller og William Vang med 13 point hver.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.