fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Falcon ophæver kontrakten med deres amerikaner

Det blev ikke til det succes scenarie Falcon havde regnet med at opnå, da klubben hentede Greg Washington for et par uger tilbage. Klubben og spilleren har nemlig valgt at skilles.

Falcon sendte i denne uge Værløse BBK helt til bunds i ligaen efter sejren på 68-91, og efterfølgende har klubben altså valgt at sige farvel og tak til Greg Washington.

Det blev kun til seks kampe og lidt over en måneds ophold for den tidligere Svendborg profil i København og Falcon. Klubben har i dag nemlig i fællesskab med spilleren valgt at ophæve kontrakten.

– Vi kan hermed informere, at Falcon og Gregory Washington er blevet enige om at afbryde samarbejdet med omgående virkning. Gregory rejser tilbage til USA på lørdag, skriver klubben til Fullcourt her til eftermiddag.

Læs også: Greg Washington nu i Falcon – Jeg er taknemmelig for at være her

Det blev som sagt kun til i seks kampe for Greg Washington i Falcon trøjen, hvor han snittede 6 point, 5.5 rebounds og 1.8 assist pr. kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Grunden til Greg Washington og Falcon har valgt at ophæve kontrakten skriver klubben ikke, men Washington virkede ikke særligt motiveret og fortalte at han havde problemer med det mentale aspekt, da Fullcourt snakkede med ham tidligere på året. Dette kunne meget vel være årsagen til dette scenarie. Klik her for at læse interviewet med Greg Washington.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.