fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Falcon ophæver kontrakten med deres amerikaner

Det blev ikke til det succes scenarie Falcon havde regnet med at opnå, da klubben hentede Greg Washington for et par uger tilbage. Klubben og spilleren har nemlig valgt at skilles.

Falcon sendte i denne uge Værløse BBK helt til bunds i ligaen efter sejren på 68-91, og efterfølgende har klubben altså valgt at sige farvel og tak til Greg Washington.

Det blev kun til seks kampe og lidt over en måneds ophold for den tidligere Svendborg profil i København og Falcon. Klubben har i dag nemlig i fællesskab med spilleren valgt at ophæve kontrakten.

– Vi kan hermed informere, at Falcon og Gregory Washington er blevet enige om at afbryde samarbejdet med omgående virkning. Gregory rejser tilbage til USA på lørdag, skriver klubben til Fullcourt her til eftermiddag.

Læs også: Greg Washington nu i Falcon – Jeg er taknemmelig for at være her

Det blev som sagt kun til i seks kampe for Greg Washington i Falcon trøjen, hvor han snittede 6 point, 5.5 rebounds og 1.8 assist pr. kamp.

Grunden til Greg Washington og Falcon har valgt at ophæve kontrakten skriver klubben ikke, men Washington virkede ikke særligt motiveret og fortalte at han havde problemer med det mentale aspekt, da Fullcourt snakkede med ham tidligere på året. Dette kunne meget vel være årsagen til dette scenarie. Klik her for at læse interviewet med Greg Washington.

(Foto: Robert Dines Rasch)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...