Esben Reinholt skal sparke karrieren i gang igen i Horsens

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den har stået på mange op- og nedture for Esben Reinholt de sidste par år. Det kørte ellers på skinner, da han skiftede til Spirou i den Belgiske liga, men en dopingdom i sommeren 2014, betød at han måtte trække stikket for den efterfølgende halvsæson. Han nåede blot syv kampe i den Belgiske liga, og fire i EuroCup for det belgiske mandskab.

#
8
NAVN
Esben Reinholt
NATIONALITET
den Danmark
POSITION
SF, SG
HØJDE
195
VÆGT
93
KLUB
Randers Cimbria
TIDLIGERE
Bakken Bears, Horsens IC
FØDSELSDAG
13. apr 1993
ALDER
27

Herefter skulle han prøve at komme tilbage på rette spor, og valgte derfor at spille sæsonen færdig i netop Horsens. Desværre rendte han ind i en skade lige før slutspillet, og dermed endnu en nedtur for den unge lovende stjerne.

I de efterfølgende sæsoner prøvede han først at komme i gang, for den svenske klub Södertälje, men heller ikke her gik det som planlagt, og han måtte forlade klubben inden sæsonstart.

I sidste sæson prøvede han lykken i den Franske NM2, som han forlod i november måned sidste år. Herefter blev han tilknyttet Bakken Bears, for primært at spille på deres andet hold, men det blev dog til fem kampe i Basketligaen.

Nu er han så klar til endnu engang, at tørne ud for Horsens i Basketligaen. Opmuntring er der også for Reinholt, da han skal i gang med forberedelserne til landsholdets EM-kvalifikationskampe.

Det var Horsens’ niende mand i næste sæsons trup. Husk du kan følge alle Basketligaens tilgange, under de respektive klubber i menuen i toppen.

Se andre spændende artikler