fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Endnu en amerikaner til SISU

SISU er langsom ved at have den kommende sæsons trup klar med deres tilgang af endnu en amerikaner der skal udfylde hullet under kurven. Endnu en Daryl, denne gang med kun ét ”r” i fornavnet, bliver en del af SISUs herrehold næste sæson.

Daryl McCoy - SISU - Mark Jordan - MNJ Sports

 

Efter tilgangen af Darryl Partin på guardpladsen er endnu en amerikaner nu på plads hos SISU. Det drejser som om den 24-årige Daryl McCoy som spiller sig på pladserne PowerForward og/eller Center.

Daryl McCoy er 206 centimeter høj, vejer 123 kg. og har spillet for Drexel Dragons i NCAA fra 2009 til 2013, hvor han rent faktisk kun missede to kampe på 4 år. Han fik derfor meget hurtigt et godt rygte som en stabil spiller, med masser af energi i rebounds spillet.

Læs også: SISU forstærker sig med amerikansk guard

I sidste sæson tog amerikaneren sit første pro år uden for USA, hvor han skrev under på et halvt år med Ferroviario Beira i den bedste liga i Mozambique (Afrika). Sæsonen i Mozambique sluttede nemlig i december, og efterfølgende to Daryl tilbage over atlanten ved årsskiftet og har de seneste par måneder spiller for Mississauga Power i den bedste canadiske liga.

Highligts med Daryl McCoy

(Foto: SISU – Mark Jordan – MNJ Sports)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...