fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Darko Jukic tager endnu engang til udlandet

Den danske profil Darko Jukic har endnu engang fået lyst til mere, end den danske Basketliga, og skifter denne sommer Bakken Bears ud med den slovenske klub Krka.

Jukic kom aldrig rigtig op på samme klinge, som da han spillede for Horsens for to sæsoner siden. Dengang snittede han 21,4 point og 9 rebounds, mens det i denne sæson blot blev til 13,6 point og 5,7 rebounds.

Bakken Bears havde ellers kontrakt med Darko Jukic for næste sæson, men en klausul om bedre tilbud fra udlandet, betyder altså at man må sige farvel til den stærke danske forward.

I Slovenien vil Darko Jukic får væsentligt mere kamptræning, da Krka spiller i tre turneringer. Både den hjemlige liga, FIBA Europe Cup og den stærke Adriater havs liga, ABA League, som tæller store hold som KK Crvena Zvezda, Partizan, Cedevita.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.